"Κόκκαλο" στο πλατό του Πρωινού μας - Η σπόντα της Φαίης Σκορδά για τα νούμερα τηλεθέασης

Επική αντίδραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Με ανεβασμένη διάθεση και χιούμορ ξεκίνησε την εκπομπή της το πρωί της Τετάρτης 19/10 η Φαίη Σκορδά, η οποία, όμως, δεν δίστασε να εκφράσει έμμεσα το παράπονό της για τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το τελευταίο διάστημα (δείτε εδώ αναλυτικά).

Έτσι, λοιπόν, προχωρώντας στην ροή του προγράμματος θέλησε να θυμίσει μία ατάκα που ανέφερε την προηγούμενη μέρα, την οποία σύμφωνα με την ίδια πρέπει να είδαν περίπου μόνο πέντε άτομα.

Η επική ατάκα της Φαίης Σκορδά για τα νούμερα τηλεθέασης

«Θα περάσουμε στον Κώστα Κόκλα, που συνάντησε η Κατερίνα Νινιού. Όχι. Που πάμε; Να πάμε στο event; Απλώς το ξέχασα, δεν ήθελα να πάω κάπου τώρα και επίσης υπάρχει η ατάκα η χθεσινή σε αυτή την εκπομπή, όσοι δεν την είδατε χθες, εσείς οι 5», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, με τους συνεργάτες της να ξεσπάνε σε γέλια. Βέβαια, στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εντάξει όμως μια σοβαρότητα».

Φαίη Σκορδά

Φεύγει το Πρωινό μας κι έρχεται... - Η αλλαγή στην πρωινή ζώνη του σταθμού

Πέρα από τις προσθήκες που θα παρακολουθήσουμε τις επόμενες ημέρες στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ (δείτε εδώ ποιος έφυγε από το Πρωινό του Λιάγκα και πάει στο κανάλι του Φαλήρου) θα πραγματοποιηθούν και αλλαγές εν όψη 28ης Οκτωβρίου.

Η Φαίη Σκορδά, όπως και ο Νίκος Μουτσινάς, στο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει με τον σταθμό έχουν μέσα απαράβατο όρο πως δεν θα εργάζονται τις αργίες. Για τον λόγο αυτό, στην περίπτωση της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, την συγκεκριμένη ημέρα, έχει δρομολογηθεί να παίξει ελληνική ταινία. Στην περίπτωση του Πρωινού μας όμως;

Όπως είχε γίνει και τον Σεπτέμβρη, μέχρι να ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού η Φαίη, και έπαιζαν οι Δεκατιανοί στην πρωινή ζώνη, αυτό θα ισχύσει και την 28η.

ΣΚΑΙ Δεκατιανοί

Η εκπομπή με Πιτταρά και Γρηγοριάδη πήγαινε πολύ καλά σε ποσοστά τηλεθέασης τότε, οπότε... why not;

Πολλά θα κριθούν, λοιπόν, από την συγκεκριμένη απόφαση... Μέχρι τότε ωστόσο έχουν δρομολογηθεί αλλαγές στην εκπομπή της Φαίης και συγκεκριμένα στο πάνελ και την θεματολογία... Βλέποντας και κάνοντας πάνε στον ΣΚΑΙ.