Έμεινε σε σοκ η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής με την υπόθεση στον Κολωνό - «Αρρωσταίνω να βλέπω αυτή την ιστορία»

««Αρρωσταίνω όταν γυρνάω σπίτι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Οι πληροροφίες αναφορικά με την υπόθεση στον Κολωνό δεν έχουν τέλος μιας και ολοένα και περισσότερα στοιχεία βγάινουν στην επιφάνεια που φαίνεται να έχουν σοκάρει το πανελλήνιο. Κάπου εδώ να τονίσουμε πως η μητέρα της 12χρονης που την εξέδιδε και την βίαζε συστηματικά ο 53χρονος κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης 19/10 μέσα από την εκπομπή, «Super Κατερίνα» δεν δίστασε να αποκαλύψει το πώς αισθάνεται για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε και είπε χαρακτηριστικά: «Συγγνώμη δεν το παρακολούθησα αυτό. Γενικώς αποφεύγω… τι να πω τώρα, δουλεύω και στην τηλεόραση. Αρρωσταίνω όταν γυρνάω σπίτι και συνεχίζω να βλέπω αυτή την ιστορία».

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για την υπόθεση στον Κολωνό

Στο ίδιο ίδρυμα η Ρούλα Πισπιρίγκου και η μητέρα της 12χρονης - Αναμένεται η μεταφορά της

Την Δευτέρα 17/10 η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό κρίθηκε προφυλακιστέα, διότι η απολογία της δεν έπεισε τις Αρχές. Μέχρι να έρθει, λοιπόν, η ημέρα της δίκης, κρίθηκε απαραίτητο να μετακινηθεί σε κάποιο σωφρονιστικό ίδρυμα, ώστε να παραμείνει ασφαλής.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, αποφασίστηκε πως θα μεταφερθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται και η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία αναμένει την ημέρα της απολογίας της.

Πιο συγκεκριμένα, θα φιλοξενηθεί σε κελί της 2ης πτέρυγας των κτιριακών εγκαταστάσεων και, μάλιστα, ο χώρος στον οποίο θα διαμένει μόνη της έχει ήδη ετοιμαστεί. Ο λόγος για τον οποίο έχει ανακοινωθεί πως δεν θα μένει μαζί με τις υπόλοιπες κρατούμενες είναι το γεγονός πως προσπαθούν να αποφύγουν οποιαδήποτε επίθεση από εκείνες.

Κολωνός μητέρα