Super Κατερίνα: Ξεσπάθωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με το τρανς μοντέλο από το GNTM 5 - «Δεν θα μου πείτε πότε θα...»

Ο κακός "χαμός"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Το πρωί της Τετάρτης (19/10) στο πλατό της εκπομπής, «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένη η Έβελυν η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο φετινό GNTM 5 όπου κατάφερε να μείνει σε όλους αξέχαστη καθώς δεν πέρασε στην άλλη φάση με αποτέλεσμα να κλάψει τόσο πολύ που χρειάστηκε την παρέμβαση ψυχολόγου για να την ηρεμήσουν.

Ωστόσο, λίγο αργότερα είδαμε την ίδια να έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και όπως ήταν λογικό, η συζήτηση πήρε «φωτιά».

Η Έβελυν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Κάποιος που δεν έχει άμυνες δεν προβαίνει σε ένα τέτοιο διάβημα».

Έβελυν: «Το καταλάβατε λάθος. Πήγα εκεί για να κυνηγήσω τα όνειρά μου. Έχω μάθει όταν θέλω κάτι να στενοχωριέμαι αν δεν το αποκτώ. Αν η έκφρασή μου ήταν υπερβολή λόγω και της ορμονοθεραπείας δεν είναι δικό μου θέμα αν δεν μπορείτε να το δεχτείτε. Εγώ ήθελα να εκφραστώ κύριε».

Α.Μ: «Ναι αλλά δεν σταμάταγες». «Αν κάνω ορμονοθεραπεία δεν θα έρθω να κάτσω σε αυτή τη θέση και θα κλαίω».

Ε.: «Δεν θα μου πείτε πότε θα κυνηγήσω τα όνειρά μου, σας παρακαλώ».

Τα συγκινητικά της λόγια στην οντισιόν του GNTM 5

H 28χρονη Έβελυν από την Κύπρο, έχει σκοπό να περάσει σε όλα τα τρανς άτομα το μήνυμα να αποδεχτούν τον εαυτό τους και να μην το βάζουν κάτω.

Η ίδια είναι αποφασισμένη να αλλάξει την Ελλάδα και τα στερεότυπά της για αυτό και μπήκε στο πλατό πιο δυναμική και πιο αποφασισμένη από ποτέ. Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά, δεν έκρυψε την συγκίνησή της και τα δάκρυά της, τονίζοντας πως χάρη στο GNTM είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

«Όπως καταλαβαίνετε, είμαι trans γυναίκα. Δυστυχώς ή ευτυχώς είχα πάρα πολλή σκληρότητα στην αποδοχή του φύλου ως trans κι άργησα πολύ να αρχίσω να εκφράζομαι. Έχει έξι μήνες που ξεκίνησα την ορμονοθεραπεία. Πέρασα βάσανα. Φίλοι που μου το έπαιζαν φίλοι. Μέσα από αυτό δημιουργήθηκα εγώ κι είμαι περήφανη για αυτό που είμαι.

Είχα φάει απορρίψεις κι έχω πολύ άσχημα βιώματα κι έκανα ψυχολογική ζημιά στον εαυτό μου. Έχω χάσει την πίστη μου… Πρώτη φορά που το συνειδητοποίησα, ήταν όταν ήμουν έξι χρονών. Βλέπαμε τηλεόραση με την οικογένειά μου κι ο πατέρας μου ξαφνικά με ρωτά αισθάνεσαι γυναίκα; Εκείνη την ώρα θόλωσα, έβαλα τα κλάματα, έτρεξα πάνω στο δωμάτιο, τυλίχτηκα κι είπα κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα. Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος που ήταν δίπλα μου και μου αγόρασε τις πρώτες κούκλες μου όταν το ήθελα. Με βοήθησε» εξομολογήθηκε η Έβελιν.

Φυσικά, ενθουσίασε και τους 4 κριτές, με την Βίκυ Καγιά στο τέλος της audition να συγκινείται επίσης και να τονίζει πόσο πολύ την θαυμάζει και πόσο περήφανη είναι που θέλει να αλλάξει τα στερεότυπα και τα ταμπού που υπάρχουν παντού.