Είχε παρατήσει τη δημοσιογραφία και δούλευε ως ψυχολόγος - Η ξανθιά παρουσιάστρια που επιστρέφει στην τηλεόραση 11 χρόνια μετά

Μαντεύετε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Έλενα Παπαβασιλείου
Instagram / Έλενα Παπαβασιλείου

Η Έλενα Παπαβασιλείου απέχει πολλά χρόνια από το τηλεοπτικό "γυαλί" (δείτε εδώ που είναι και με τι ασχολείται σήμερα), ωστόσο, όπως αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό μας, η δημοσιογράφος έχει αποφασίσει να επιστρέψει και να αναλάβει ξανά τον ρόλο της παρουσιάστριας.

Πιο συγκεκριμένα, διέρρευσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με το Action 24 για μία εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου, η οποία θα προβάλλεται το Σαββατοκύριακο. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη απόφαση, καθώς έχουν αλλάξει πολλά από την τελευταία φορά που βρέθηκε μπροστά σε κάμερες, όμως σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον.

Επιστρέφει η Έλενα Παπαβασιλείου στην τηλεόραση

«Η Έλενα Παπαβασιλείου συζητά με το Action 24 για να κάνει ψυχαγωγική εκπομπή το Σαββατοκύριακο. Ακόμα δεν έχει υπογραφεί κάτι, είναι σε συζητήσεις», εξήγησε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Η Έλενα Παπαβασιλείου γεννήθηκε στην πόλη Άαχεν στα σύνορα της Γερμανίας με το Βέλγιο και την Ολλανδία.
Σε ηλικία δώδεκα χρόνων μετακόμισε στην Αθήνα με τη μητέρα της, μιας και οι γονείς της χώρισαν όσο βρίσκονταν στη Γερμανία, και φοίτησε στη Γερμανική Σχολή. Σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα και πήρε το πτυχίο της με άριστα. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά.

Την καριέρα της την ξεκίνησε σε περιοδικά μόδας, αλλά την κέρδισε η τηλεόραση. Αρχικά συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή του Mega "Όμορφος κόσμος" όπου ήταν στην ενότητα διακόσμηση με τον Νότη Χριστοδούλου. Έπειτα έλαβε μέρος στο talent show «TV Stars παρουσιάστε» όπου κατάφερε να φτάσει σχεδόν μέχρι το φινάλε και έπειτα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μες στην καλή χαρά». Λίγο αργότερα παρουσίασε με τον Σπύρο Λάμπρου την infotainment εκπομπή "Πάνω στην ώρα" στον Alpha.