Ημίγυμνος στην πισίνα με μαύρο μαγιό - "Αναστάτωσε" ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την ανάρτησή του

"Χαμός" στα σχόλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Κωνσταντίνος Αργυρός
Instagram / Κωνσταντίνος Αργυρός

Το καλοκαίρι μάλλον είναι η αγαπημένη εποχή του Κωνσταντίνου Αργυρού, καθώς του αρέσει να βρίσκεται δίπλα στο κύμα με την παρέα του ή ακόμη και να κολυμπάει με την πρώτη ευκαιρία. Αυτό αποδεικνύεται, μάλιστα, από την τελευταία του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο διάσημος τραγουδιστής, παρόλο που πλέον έχουμε μπει στο φθινόπωρο και πλησιάζουμε τον χειμώνα, δημοσίευσε μία φωτογραφία του μέσα σε μία πισίνα ενός κολυμβητηρίου και έδειξε στο κοινό του το καλλίγραμμο σώμα του. Τα σχόλια "έπεσαν βροχή" και, φυσικά, η αναστάτωση του γυναικείου πληθυσμού ήταν επόμενο να συμβεί.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού

«Matrix reloaded», έγραψε ο ίδιος στο προφίλ του.

Κωνσταντίνος Αργυρός
Instagram / Κωνσταντίνος Αργυρός

Κι όμως δεν είναι η Λευκάδα - Σε αυτό το μέρος έζησε τα παιδικά του χρόνια

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο πετυχημένους Έλληνες καλλιτέχνες, που συνδυάζει φωνή, εμφάνιση και προσωπικότητα. Κάθε λεπτομέρεια της ζωής του απασχολεί και έτσι πολλές φορές και στο παρελθόν έχει μιλήσει για τον τόπο καταγωγής του τη Λευκάδα, με πολύ κόσμο να θεωρεί ότι μεγάλωσε και εκεί. Ωστόσο ο Αργυρός έχει αποκαλύψει στο παρελθόν το μέρος όπου έχει περάσει τα παιδικά του χρόνια και αυτό βρίσκεται στα Δυτικά Προάστια.

Από τη Λευκάδα άλλωστε έχει καταγωγή ο πατέρας του, τον οποίο μας έχει δείξει πρόσφατα και σε βίντεο, αφού έκαναν μαζί jet ski το καλοκαίρι. Πατέρας και γιος έχουν πολύ καλές σχέσεις και ο Κωνσταντίνος επισκέπτεται συχνά το πατρικό του, παρά το γεγονός ότι κατοικεί στο Κολωνάκι.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει μεγαλώσει λοιπόν στο Ίλιον και εκεί βρίσκεται ακόμα το πατρικό του που το επισκέπτεται τακτικά, παρά το γεγονός ότι μένει πλέον στο Κέντρο. Μάλιστα δεν έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του, αφού συχνά γυρνάει πίσω στα μέρη που τον ανέθρεψαν και αισθάνεται πολύ περήφανος για αυτό.