«Έχω αδικηθεί» - Άκρως αποκαλυπτική η πρωταγωνίστρια της σειράς Αυτή η νύχτα μένει, Νικολέττα Καρρά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Νικολέττα Καρρά
Instagram / Νικολέττα Καρρά

Η Νικολέττα Καρρά αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει (δείτε εδώ πόσο κοστίζει η παραγωγή του σίριαλ), και με αφορμή το νέο της τηλεοπτικό βήμα μετά από χρόνια, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και μίλησε για όλα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις που μπορεί να έχει αδικηθεί όσον αφορά τη δουλειά της στο χώρο της υποκριτικής και για τις δουλειές που θα ήθελε, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το προηγούμενο διάστημα.

Οι δηλώσεις της Νικολέττας Καρρά

Η μυθοπλασία είναι σε άνθηση. Αυτή η υπερπληθώρα σειρών έριξε τα κασέ;

Τα κασέ έχουν πέσει εδώ και 10 χρόνια. Από εκεί και πέρα, είναι πολύ καλό που γίνονται πολλές δουλειές και φύγαμε από τα πολλά ριάλιτι. Βέβαια, επειδή είμαστε και μια χώρα που δεν έχουμε μέτρο, φέτος νομίζω πως γίνονται πάνω από 30 σειρές.

Δεν ξέρω, λοιπόν, ποιες από αυτές έχουν την ποιότητα και τη δυνατότητα να σταθούν ολόκληρη τη χρονιά και να πάνε καλά. Έχω, όμως διαπιστώσει πως πολλές σειρές είναι πολύ προσεγμένες. Όταν υπάρχει υπερβολή στα πράγματα, υπάρχει ένα θέμα,
αλλά αυτό θα το δείξει η ιστορία.

Έχουμε πολλούς ηθοποιούς. Αυτό επηρεάζει τη δική σου πορεία;

Πάντα είχαμε περισσότερους από όσους μπορούμε να αντέξουμε. Δεν πιστεύω, όμως ότι εγώ θα δουλέψω λιγότερο αν υπάρχουν πολλοί νέοι ηθοποιοί. Το αν θα πάρεις μια δουλειά εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες.

Νικολέττα Καρρά
Instagram / Νικολέττα Καρρά

Έχεις νιώσει αδικημένη στον χώρο;

Έχω νιώσει πως έχω αδικηθεί. Έχω χάσει ρόλους που θα μπορούσα να κάνω, έχω ξεκινήσει δουλειές που στην πορεία δεν έγιναν. Γενικά, όμως πιστεύω πως αυτή η δουλειά είναι περίεργη και δεν το παίρνω προσωπικά.

Θεωρείς ότι όλο αυτό είναι τύχη ή καλύτερη διαχείριση δημοσίων σχέσεων;

Μπορεί να είναι και οι δημόσιες σχέσεις. Πιστεύω πως γενικά στη δουλειά δεν υπάρχει
αξιοκρατία. Υπάρχουν άνθρωποι υπερεκτιμημένοι, όπως υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν πάρει αυτό που τους αξίζει και φυσικά υπάρχουν και εκείνοι που έχουν αδικηθεί. Είναι, όμως, πολύ υποκειμενική η δουλειά μας οπότε δεν μπορεί να υπάρξει απόλυτη δικαιοσύνη.

Ξέσπασε η ηθοποιός για τα παραπλανητικά δημοσιεύματα

Το βράδυ της Παρασκευής 17/12 η Νικολέττα Καρρά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το κίνημα #metoo το οποία απασχολεί ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο στον χώρο του θεάτρου.

«Έχω υπάρξει τυχερή. Δεν έχω υποστεί καμία είδους βία. Για να κάνει κάτι κάποιος από εδώ και στο εξής θα το σκέφτεται διπλά και τριπλά. Από την τελευταία φορά που βγήκα και μίλησα για το #metoo δεν έχω ξαναβγεί να μιλήσω.

Είναι ωραία ευκαιρία τώρα. Φοβάμαι να μιλήσω δημόσια. Υπάρχει μια ανθρωποφαγία και γενικά ό,τι λες το παίρνουν και το διαστρεβλώνουν. Ήμουν σε μια εκπομπή με ανθρώπους που εκτιμώ πολύ και με ρώτησαν αν είχα ακούσει διάφορα. Απάντησα ότι είχα ακούσει για παραβατικές συμπεριφορές και όποιος λέει ότι δεν έχει ακούσει, λέει ψέματα.

Και βλέπω μετά τίτλους με ονόματα, χωρίς να έχω πει όνομα δημοσίως “Νικολέττα Καρρά για τον τάδε: Όποιος δεν ήξερε λέει ψέματα”. Καταρχάς στη συνέντευξη δεν είχα αναφερθεί στο συγκεκριμένο όνομα. Μα ούτε εγώ ήξερα για βιασμούς και τόσο χοντρά πράγματα.

Υπάρχει λογοκρισία. Εννοείται είμαστε με την πλευρά των θυμάτων. Καλό θα ήταν από εδώ και πέρα να μιλάμε όταν γίνεται κάτι. Να μιλάνε μόνο αυτοί που πρέπει».