«Έχει πρόσωπο αγγελικό...» - Η αποκάλυψη του Μιχαήλ Ταμπακάκη για τον τηλεοπτικό του έρωτα, Φωτεινή Παπαθεοδώρου

Τι ανέφερε για το Μαύρο Ρόδο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχει πρόσωπο αγγελικό...» - Η αποκάλυψη του Μιχαήλ Ταμπακάκη για τον τηλεοπτικό του έρωτα, Φωτεινή Παπαθεοδώρου

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης είναι ένας από τους νέους ηθοποιούς που έχουν καταφέρει να μαγέψουν το κοινό με το ταλέντο, αλλά και την ομορφιά τους και ο ρόλος του στο "Μαύρο Ρόδο" έχει γίνει ήδη πολύ αγαπητός, αν και πρόκειται για ένα σχετικά "κακό" αγόρι.

Ο ίδιος, λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη τις προάλλες στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, και μίλησε για την συμμετοχή του στη σειρά, αλλά και για την σχέση του με την συμπρωταγωνίστριά του, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, με την οποία έχουν πολύ καλή χημεία (η σύντροφός του στην πραγματική ζωή, όμως, είναι είναι και μπορείτε να την δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις του Μιχαήλ Ταμπακάκη για την Φωτεινή Παπαθεοδώρου και το Μαύρο Ρόδο

«Έχω αγαπήσει τον Πέτρο Καστρινό από το "Μαύρο Ρόδο" γιατί είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, ξυπνάω και κοιμάμαι με αυτόν. Μου αρέσει. Ο Πέτρος θα κάνει πράγματα που δεν εγκρίνουμε, δεν σέβεται τα όρια της Ελισάβετ. Όταν σου λέει ο άλλος "μέχρι εδώ" -είναι πολύ σημαντικό ζήτημα αυτό- είναι μέχρι εδώ. Το ότι ο Πέτρος δε σέβεται τα όρια της Ελισάβετ δεν τον κάνει κακό, αλλά ανώριμο και αλαζόνα.

Το στοίχημα το βάζει με τους φίλους του, γιατί ουσιαστικά ντρέπεται να τους πει ότι του αρέσει η δόκιμη μοναχή. Είναι μία πρόφαση για τον Πέτρο. Η Ελισάβετ δεν ενδίδει εύκολα, το βασικό εμπόδιο είναι ότι αυτή η κοπέλα έχει ταχθεί στο Θεό, αλλά υπάρχει μία βαθιά σύνδεση αυτών των δυο παιδιών. Ο Πέτρος είδε την Ελισάβετ και κάτι έπαθε. Είδε τα μάτια της και την ερωτεύτηκε», αποκάλυψε αρχικά.

Στη συνέχεια εξήγησε για ποιο λόγο δυσκολεύτηκε να πει το "ναι" στη σειρά: «Είχα πάθει φρίκη. Την πρώτη μέρα που θα είχαμε γύρισμα, σηκώθηκα από το κρεβάτι μου και ζαλιζόμουν. Νόμιζα ότι τα είχα πάθει όλα, νόμιζα ότι δεν θα πάω στο γύρισμα».

Όσον αφορά την Φωτεινή Παπαθεοδώρου, είπε: «Έχει πρόσωπο αγγελικό, είναι παρούσα, επαγγελματίας, συνεπής, διαβασμένη, έχει χιούμορ…».

Και κατέληξε: «Δεν πιστεύω ότι κάνουμε θέατρο για ψυχοθεραπεία. Δεν είναι αυτός ο δρόμος, γιατί μπορεί να τρελαθείς ακόμη πιο πολύ εάν δεν είσαι καλά. Πρέπει να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου για να γίνεις ηθοποιός, γιατί έρχεσαι αντιμέτωπος και με το μέσα σου, με τα σκοτάδια σου, και πρέπει να μπορείς να το διαχειριστείς».

Εμφανίστηκε γυμνός και αποθεώθηκε από το Twitter

Η νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» φαίνεται πως έχει "κεντρίσει" για τα καλά τους τηλεθεατές παρά το γεγονός ότι έχει προβληθεί για δεύτερη μόνο φορά στον αέρα -δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στις 4/10 το βράδυ.

Από την άλλη, οι χρήστες στο Twitter κάθε βράδυ είναι παρών μιας και δεν διστάζουν να εκφέρουν την άποψή τους αναφορικά με τις εξελίξεις που παρακολοθούν. Ωστόσο, αυτή τη φορά στον στόχο μπήκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ο οποίος αποθεώθηκε για τα καλά αφού προκάλεσε "ταραχή".

Ο νεαρός Πέτρος Καστρινός που φιλοξενείται στο σπίτι της ετεροθαλούς αδελφής της μοναχής Ελισάβετ, πήγε με την υπόλοιπη παρέα του για να κάνουν μπάνιο και χάρισε ημίγυμνες σκηνές του και βλέμμα θανατηφόρο