«Δεν πιστεύω να φοβάσαι εμένα;» - Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη που "πάγωσε" την καλεσμένη της

Το άγχος ήταν εμφανές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν πιστεύω να φοβάσαι εμένα;» - Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη που

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα 19/10 η Φωτεινή Παπαθεοδώρου ή «μοναχή Ελισάβετ», όπως έγινε γνωστή μέσα από το Μαύρο Ρόδο (δείτε εδώ τις αποψινές εξελίξεις). Η γνωστή ηθοποιός ήταν αρκετά αγχωμένη, κάτι που αντιλήφθηκε αμέσως η παρουσιάστρια.

Η συνάντηση Μενεγάκη - Παπαθεοδώρου

Ελένη: Σου ‘ρχομαι, προετοιμάσου ψυχολογικά για αγκαλιές.
Φωτεινή: Είμαι έτοιμη.
Ελένη: Καλώς το κοριτσάκι μου το καλό.
Φωτεινή: Ευχαριστώ πολύ που με έχετε εδώ πέρα.
Ελένη: Δεν πιστεύω να φοβάσαι εμένα;
Φωτεινή: Δεν φοβάμαι καθόλου. Λιγάκι, λιγάκι…

«Το πρώτο δοκιμαστικό που έκανα ήταν μαζί με τον Μιχαήλ. Δεν είχαμε προλάβει να μιλήσουμε καθόλου και αυτό με βοήθησε γιατί στον ρόλο δεν έχουν κάποια σχέση και αυτή ντρέπεται πολύ μαζί του.

Μου άρεσε η ζωή μου στο Λονδίνο, αλλά ήμουν έτοιμη να το εγκαταλείψω γιατί μια ζωή ήθελα να γίνω ηθοποιός. Υπάρχουν πράγματα που άφησα πίσω, αλλά σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή μπορεί να ξαναγυρίσω. Ήθελα να είμαι πρωταγωνίστρια σε μια σειρά, ήταν ο σκοπός μου, ήταν στο πλάνο.

Ο κόσμος θέλει να με δει εκτός μοναστηριού, αλλά θα αργήσω να βγω. Επίσης, θέλουν να δουν την Ελισάβετ με τον Γεράσιμο, τον παιδικό της φίλο. Ο Γεράσιμος την σέβεται, ενώ ο Πέτρος ξεπερνάει κάποια όρια.

Η Ελισάβετ ένιωσε κάτι αλλά δεν ήξερε τι είναι αυτό που νιώθει, δεν έχει καθόλου εμπειρία, Ήταν πρωτόγνωρο, χρειάζεται χρόνο για να καταλάβει μέσα της τι είναι αυτό που νιώθει. Ο Πέτρος είναι τύπος που θα βρει λογούς να πάει ξανά στο μοναστήρι. Θα έρχεται συχνά, αλλά ως εκεί, θα μιλάμε», κατέληξε η ηθοποιός.

Αυτός είναι ο σύντροφος της

Πολλά όμως είναι αυτά που δεν γνωρίζουμε για τη ζωή της, καθώς την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας θέλοντας να την προστατεύσει. Παρόλα αυτά, βγήκε στο φως το όνομα και το πρόσωπο του συντρόφου της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life και το ρεπορτάζ Νίκης Κώτσου η ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον σκηνοθέτη Αλεξάντερ Νίκολιτς. Μοιράζονται το ίδιο πάθος για την τέχνη, ενώ ο Άλεξ την έχει μυήσει και στην σκηνοθεσία. Συγκατοικούν στην Αθήνα, ενώ επισκέπτονται πολύ συχνά στο Βελιγράδι, τη γενέτειρα του.

Όπως επίσης αναφέρει το ρεπορτάζ, αγαπημένος τους προορισμός είναι φυσικά το Λονδίνο, όπου γνωρίστηκαν, και ειδικά τον σκηνοθέτη, αφού μεγάλωσε, πήγε σχολείο και σπούδασε γραφιστική.

Ο Αλεξάντερ Νίκολιτς. γεννήθηκε στο Βελιγράδι το 1979 και είναι 43 ετών. Με το ξέσπασμα του πολέμου στην Γιουγκοσλαβία το 1991, οικογένειά του κατέφυγε στο Λονδίνο. Στη συνέχεια εργάστηκε στο post production για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και επιμελήθηκε πολλά ντοκιμαντέρ. Παράλληλα, ασχολήθηκε με την σκηνοθεσία και το σενάριο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πέντε ταινίες Μικρού μήκους, οι οποίες προβλήθηκαν σε διεθνή φεστιβάλ. Το 2009 ο Νίκολιτς Ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής και άρχισε να εργάζεται για το ντοκιμαντέρ που αφορούν εγκλήματα πολέμου και γενοκτονίες.

Φωτεινή Παπαθεοδώρου Μαύρο Ρόδο