Έφυγε από την Ελλάδα η Βάσω Λασκαράκη

Τα ταξίδι ανήμερα των γενεθλίων της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι η σημερινή 19/10 μέρα για την Βάσω Λασκαράκη, καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της και μάλιστα ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, της ετοίμασε το πιο ξεχωριστό δώρο (δείτε εδώ τις ευχές του).

Συγκεκριμένα, ο σεφ κανόνισε να ταξιδέψουν αυθημερόν μέχρι την Ρώμη για να γιορτάσουν εκεί τα 43α γενέθλια της ηθοποιού, κάτι που την ενθουσίασε πολύ.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της στην Ρώμη, δείχνοντας πόσο χαρούμενη είναι.

Η φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη από την Ρώμη

«Μου το χρωστούσε από την γιορτή του. Απαγωγή στην Ρώμη για μέρα….τα λέμε από αύριο» έγραψε η ηθοποιός, ενώ τις ευχές της έστειλε και η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από μια ανάρτηση στο instagram.

Η φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη από την Ρώμη 

Αυτή τη περίοδο η Βάσω Λασκαράκη συμμετέχει στην σειρά του Mega, Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης 21/9 η Βάσω Λασκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην νέα σειρά του MEGA που πρωταγωνιστεί, Μαίρη Μαίρη Μαίρη αλλά και για τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Το “Μαίρη Μαίρη, Μαίρη” είναι μια πολύ ωραία κωμωδία, γρήγορη, με 3 διαφορετικές γυναίκες, 3 διαφορετικές γενιές. Απείχα για ένα διάστημα, το είχα ανάγκη, είχε αρχίσει να μου λείπει η δουλειά αλλά πέρασα καλά. Η καραντίνα ήταν μια ευκαιρία να έρθω πιο κοντά με τον άνδρα μου, το παιδί μου και να ζήσω την οικογένειά μου.

Ήταν παράξενο το καλοκαίρι, περάσαμε κορωνοϊό, περάσαμε γαστρεντερίτιδα, είχαμε συμπτώματα long covid. Είπαμε δεν θα το βάλουμε κάτω. Είμαι πολύ υπερήφανη για την Εύα, έχει έναν απίστευτο λόγο, είναι ένα πολύ ωραίο τυπάκι, έχει έναν πολύ ωραίο χαρακτήρα. Με ανησυχεί πάρα πολύ το συναισθηματικό της και η ψυχολογία της, να είναι καλά και προστατευμένη.

Κάνει πράγματα που λες “ωχ μας έρχεται η υποκριτική” εγώ μέσα μου λέω, ας κάνει και κάτι άλλο. Και από τον μπαμπά της έχει κάνει καλά».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα παίζει στο “Μαίρη Μαίρη, Μαίρη”, στην ίδια σειρά είχαμε να παίξουμε από την «Πολυκατοικία». Ποτέ δεν ξέρεις στο μέλλον τι μπορεί να συμβεί. Ποτέ δεν ξέρεις, έχουν πέσει διάφορες προτάσεις. Πρέπει να βρεις κάτι να σου ταιριάζει».