Γη της Ελιάς: Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter με τον Φίλιππο που υποδύεται ο ηθοποιός, Διονύσης Παπανδρέου

Αναστάτωσε τους τηλεθεατές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς: Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter με τον Φίλιππο που υποδύεται ο ηθοποιός, Διονύσης Παπανδρέου

Συγκλονιστικό ήταν το χθεσινοβραδινό (19/10) επεισόδιο της σειράς Γη της Ελιάς, καθώς είδαμε μια απίστευτη σκηνή με πρωταγωνιστή τον Φίλιππο (Διονύση Παπανδρέου). Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν άγνωστοι άνδρες μπήκαν ξανά στο σπίτι του και προσπάθησαν να αρπάξουν την κόρη του.

Την στιγμή που η Χάιδω φώναζε βοήθεια, μπαίνει μέσα ο Φίλιππος και παίζει ξύλο με τους κακοποιούς, οι οποίοι φεύγουν τρέχοντας. Τότε, παίρνει την καραμπίνα και τρέχει πίσω τους με το αγροτικό. Οι σκηνές με τον ίδιο με το ένα χέρι να οδηγεί και το άλλο να πυροβολεί, προκάλεσαν αναστάτωση στο twitter.

Οι τηλεθεατές της σειράς του MEGA, που παίζει κάθε Κυριακή με Πέμπτη μέσα από τη συχνότητα του σταθμού, ξετρελάθηκαν με τα όσα έβλεπαν και τα tweets είναι αποθεωτικά για τον νεαρό ηθοποιό, Διονύση Παπανδρέου που έβγαλε εξαιρετικά εις πέρας την σκηνή.

Να σημειωθεί πως η Γη της Ελιάς τα πηγαίνει εξαιρετικά και σε νούμερα τηλεθέασης. Παρόλο που προβάλλεται για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν, ενώ παίζουν και απέναντι της δυνατά προγράμματα, η σειρά παραμένει σταθερή.

Μερικά από τα tweets για τον τηλεοπτικό Φίλιππο στη σειρά Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς MEGA twitter

Γη της Ελιάς twitter

MEGA twitter

Γη της Ελιάς Διονύσης twitter

Γη της Ελιάς Φίλιππος twitter

Γη της Ελιάς Φίλιππος twitter

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά

Επεισόδιο 29.

Η Χάιδω απολογείται σε όλο το χωριό για τις πράξεις της Κατερίνας και δεσμεύεται να επιστρέψει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί. Η Μυρτάλη συνεχίζει να είναι εριστική απέναντι σε όλους. Μια ακόμα σύγκρουση με την Ισμήνη φέρνει τη συνεργασία τους κοντά στη ρήξη. Ο Χρήστος, από την άλλη, της δείχνει συνεχώς πως προτεραιότητά του είναι η δουλειά κι έτσι ο Αλέξης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την «απουσία» του.

Ο Φίλιππος και η Βασιλική κάνουν σχέδια για το ταξίδι τους στην Ισπανία, ενώ η Ασπασία προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους χωρίσει. Η Αναστασία συνειδητοποιεί πως ο Θανάσης έχει παράλληλη σχέση με την Αρετή. Ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων εμφανίζεται στο στριπτιτζάδικο, με τη Ράινα να αγνοεί πως ο κίνδυνος την πλησιάζει. Με τον Νίκο Γαλανό.