«Νιώθω μία ελάχιστη δικαίωση, γιατί...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας Ορφανίδου μετά την απόφαση του δικαστηρίου

«Ενώθηκαν δυο στεναχωρημένοι πρώην σύντροφοι»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Νιώθω μία ελάχιστη δικαίωση, γιατί...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας Ορφανίδου μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Πριν από λίγες ημέρες, ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση revenge porn της Χριστίνας Ορφανίδου, της πρώην παίκτριας του Big Brother. Η κατάληξη την δικαίωσε και η εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα θέλησε να μάθει πως ακριβώς αισθάνεται γι' αυτό.

Η ίδια, λοιπόν, εξήγησε πως από τη μία πλευρά αισθάνεται ανακούφιση, ωστόσο θεωρεί πως αυτό δεν αποτελεί μία λύση για το πρόβλημά της. Της δίνει κίνητρο για να συνεχίσει να προσπαθεί μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά πάντα θα χρειάζεται να αντιμετωπίζει τα χυδαία μηνύματα που δέχεται στα social media.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Ορφανίδου μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση revenge porn

«Νιώθω μία ελάχιστη δικαίωση γιατί θα εξαφανιστεί το πρόβλημα μου. Απλά αυτή τη στιγμή φάνηκε ότι είμαι αθώα γιατί μέχρι τώρα το δικό μου όνομα ακούγεται ενώ ακόμα των ενόχων δεν το έχουμε ακούσει πουθενά. Οπότε προς το παρόν είμαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, έχει ανεβεί λίγο η ψυχολογία μου και περιμένω την επόμενη ημέρα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Φυσικά και δεν έχουν σταματήσει τα αισχρά μηνύματα που λαμβάνω. Δηλαδή και σε tabloid να βγει ότι δεν έφταιγα εγώ, πάλι θα συνεχίσουν τα μηνύματα να είναι στο ίδιο μοτίβο με πριν την απόφαση. Δεν έχει αλλάξει κάτι».

«Η 26χρονη που εμπλέκεται στην υπόθεση διατηρούσε σχέσεις με ένα φιλικό μου πρόσωπο, μια κοπέλα εμμονική που δεν έχω συναντηθεί ακόμα μαζί της και δεν της έχω μιλήσει. Αυτές οι πράξεις μόνο για εκδίκηση γίνονται. Ενώθηκαν δυο στεναχωρημένοι πρώην σύντροφοι για να κάνουν κακό στο παρελθόν τους», κατέληξε.

Γνωστός αθλητής ο πρώην σύντροφός της που δημοσίευσε το ακατάλληλο βίντεο

Οι μπλόφες που «έφαγε» στα προσωπικά της, τής χάρισαν μία όμορφη κέντα-χρώμα στο Big Brother. Με την δύναμη ψυχής που έδειξε live, όταν διέρρευσε ένα βίντεο με προσωπικές της στιγμές, κέρδισε χιλιάδες υποστηρικτές. Ανάμεσά τους και ο Αντρέας Μικρούτσικος που απ' την καρέκλα του ξεσπάθωνε για τον «αγύρτη» που προσπάθησε να της κάνει κακό. Η επαγγελματίας παίκτρια poker, Χριστίνα Ορφανίδου, ανοίγει τα χαρτιά της στο You και μιλάει για την περίοδο που άσπρισαν τα μαλλιά της, για το φλερτ στο Big Brother που δεν προχώρησε και για ένα κεφάλαιο στη ζωή της που ετοιμάζεται να κλείσει τον Μάιο στις δικαστικές αίθουσες...

Αμέσως μετά το Big Brother προσγειώθηκε στη Λάρισα και στην αγκαλιά του συντρόφου της. Γλυκιά καραντίνα, με παρέα αυτή τη φορά, για την Χριστίνα όμως δύο φορές πιο αυστηρή αφού ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και προσέχει. Απ' το σπίτι της όμως ετοιμάζεται να ανοίξει νέους ορίζοντες και παράλληλα, εκτός απ' το poker, να ασχοληθεί επαγγελματικά και με το streaming...

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για το περιοδικό You

Από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκαν οι προσωπικές σου στιγμές, πώς προστάτεψες τα τρία αδέρφια σου;

Όλοι το ήξεραν, είναι μία υπόθεση που κρατάει απ' το 2018 και τα στοιχεία που έχω καταθέσει φωτογραφίζουν έναν συγκεκριμένο άνθρωπο. Είναι κάτι που γνώριζαν οι γονείς μου, οι αδερφές μου είχαν πολύ στενή σχέση μαζί του. Ακόμα και όταν είχαμε χωρίσει, ερχόταν συχνά σπίτι και τους ζητούσε βοήθεια, ήθελε να μου μιλήσει, έκλαιγε. Όταν έκανε αυτήν την κίνηση πέσαμε απ' τα σύννεφα. Στενοχωρήθηκα αρκετά, και αυτό το λέω πρώτη φορά, γιατί το καλοκαίρι είδα σε εκπομπή να κάνουν αφιέρωμα στον πρώην σύντροφό μου, επειδή είναι αθλητής, και να τον εκθειάζουν, να τον αποθεώνουν... Μου έκανε τρομερή εντύπωση που δεν έκαναν μία έρευνα να μάθουν τι έχει αυτός ο άνθρωπος στο background του.

Δυσκολεύτηκες να βρεις υποστηρικτές; Σου είπαν μερικοί ότι ενδεχομένως εσύ το προκάλεσες;

Κανένας. Και επειδή στη Θεσσαλονίκη ήμασταν γνωστό ζευγάρι, όταν έσκασε αυτό το θέμα έπεσαν όλοι πάνω του, βρήκα πολλούς υποστηρικτές. Αλλά και κανείς να μην με υποστήριζε, εφόσον οι άνθρωποι που έχω διαλέξει να έχω δίπλα μου ήταν με το μέρος μου, δεν χρειαζόμουν υποστήριξη από κανέναν άλλον. Την περίοδο που έγινε έπαθα σοκ, αλλά το ξεπέρασα πολύ γρήγορα, ακόμα και όταν ήμουν εν θερμώ, αμέσως αποφάσισα να κινηθώ νομικά.

Διαβάστε εδώ όσα ανέφερε και για το πρόβλημα υγείας που ανακάλυψαν οι γονείς της πως είχε από μικρή.