Οι σχέσεις που διατηρεί η Χριστίνα Ιουστίνα με τον πατέρα της και πρώην της μητέρας της Λίλιαν Αρχοντή

Γιατί δεν βρίσκεται στο πλευρό τους μετά την καταγγελία των αστυνομικών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Λίλιαν Αρχονή και η κόρη της Χριστίνας Ιουστίνας έχουν βρεθεί στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες λόγω της δικαστικής διαμάχη με δυο αστυνομικούς πριν από μερικές εβδομάδες. Συγκεκριμένα, μητέρα και κόρη κάθισαν στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας κατηγορίες που τους απέδωσαν οι αστυνομικοί,για απείθεια και αντίσταση κατά της Αρχής εναντίον τους στις 31 Ιουλίου σε πλατεία στον Κολωνό.

Αφορμή στάθηκε η παρατήρηση που έκαναν στη μητέρα ενός παιδιού που πάτησε ένα περιστέρι. Ύστερα από φραστικό επεισόδιο κλήθηκε η αστυνομία και ακολούθησε το περιστατικό με τους δυο αστυνομικούς.

Όπως κατήγγειλε στην Espresso η ηθοποιός ο ένας αστυνομικός πάτησε με το πόδι του την κόρη της! «Της πατούσε την πλάτη με το πόδι του. Σαν τα περιστατικά ένστολης βίας που βλέπουμε στην Αμερική με τους Αφροαμερικάνους. Πνίγομαι μανούλα, βοήθεια έλεγε η Χριστίνα μου. Την ώρα που φώναζα αφήστε το παιδί μου με πιάνει ο άλλος αστυνομικός και με ρίχνει κι εμένα κάτω. Μας λένε τότε ότι μας συλλαμβάνουν για απείθεια και με ρίχνει κι εμένα κάτω. Βία εμείς; Δυο γυναίκες απέναντι σε δυο αστυνομικούς; Εκείνοι μας τραβολογούσαν, έχουμε μώλωπες» (δείτε εδώ όλες τις ανατριχιαστικές δηλώσεις που έκανε).

Χθες 19/10 ήταν προγραμματισμένη η δίκη, ωστόσο, αναβλήθηκε επ' αόριστον καθώς δεν πρόλαβε να εκδικαστεί κατά την διάρκεια λειτουργίας των δικαστηρίων.

Λίλιαν Αρχοντή Χριστίνα Ιουστίνα
NDPPHOTO

Γιατί δεν βρίσκεται στο πλευρό τους ο πατέρας της Χριστίνας Ιουστίνας και σύντροφος της Λίλιαν Αρχοντή

Όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξη της η Χριστίνα Ιουσίνα Αρχοντή, δεν έχει καθόλου σχέσεις με τον πατέρα της, όμως παρόλο που χρησιμοποιεί το επίθετο της μητέρα της, στα χαρτιά έχει και τα δυο.

«Όχι, δεν υπάρχει σχέση με τον πατέρα μου και δεν υπάρχει λόγος αναφοράς. Δεν υπάρχουν περιθώρια να μου λείψει. Όση αγάπη έχω πάρει από την οικογένεια μου κάνει για 5 γονείς όχι για 2», είχε εξομολογηθεί στο περιοδικό Εγώ.

Σε ερώτηση για το αν έχει απωθημένπ είπε: «Όχι, δεν υπάρχει απωθημένο, θα υπήρχε απωθημένο, αν υπήρχε κάτι μέσα μου το οποίο θα ήταν άξιο να λυθεί, κάποια εκκρεμότητα. Εφόσον δεν υπάρχουν εκκρεμότητες, δεν υπάρχουν και απωθημένα, ο καθένας συνεχίζει τη ζωή του όπως θέλει κι έτσι πορεύεται».