«Μου γραπώνει το στήθος και...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Λίλιαν και της Χριστίνας Ιουστίνας Αρχοντή μετά τη δίκη

Καταγγέλουν και σεξουαλική παρενόχληση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου γραπώνει το στήθος και...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Λίλιαν και της Χριστίνας Ιουστίνας Αρχοντή μετά τη δίκη

Στις 18/10 η Λίλιαν Αρχοντή και η κόρη της, Χριστίνα Ιουστίνα, βρέθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης, αφού κατηγορήθηκαν από αστυνομικούς για βίαιη συμπεριφορά, την ίδια στιγμή που εκείνες έχουν προχωρήσει σε καταγγελία για το ίδιο θέμα, αλλά από την πλευρά εκείνων προς τις δύο ηθοποιούς (δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν στη δίκη).

Την Πέμπτη 20/10, λοιπόν, λίγες μέρες μετά, μητέρα και κόρη μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και εξήγησαν τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα, αποκαλύπτοντας πως δέχθηκαν και σεξουαλική παρενόχληση από τον ένα εκ των δύο αντρών. Στην πορεία, μάλιστα, μίλησαν και οι μάρτυρες που βρέθηκαν στο πλευρό της αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Οι αποκαλύψεις της Λίλιαν και της Χριστίνας Ιουστίνας Αρχοντή μετά τη δίκη

«Η μητέρα μου έδωσε τα στοιχεία της στο περιπολικό, ταυτοποιήθηκε κανονικά. Όταν ζήτησαν και τα δικά μου στοιχεία δεν τα έδωσα κατευθείαν, με πιάνει από τον καρπό ο ένας αστυνομικός, με έριξαν στο έδαφος και προχώρησε σε διαδικασία σύλληψης», είπε χαρακτηριστικά η κόρη της ηθοποιού.

Με εκείνη να συμπληρώνει: «Αυτό δεν ήταν μία απλή διαδικασία σύλληψης. Ως μητέρα, που ήμουν δίπλα και έβλεπα να ρίχνει το παιδί μου με αυτό τον τρόπο στο πεζοδρόμιο, σαν να είναι κακοποιός, σαν να είναι σεσημασμένο, να το πατάει με το πόδι του βάναυσα με τη βία κάτω, να το τραβολογάει, να του ρίχνουν κάτω τα γυαλιά του και να σπάνε, με 7,5 βαθμού μυωπία, και να φωνάζει πνίγομαι και να μη σταματούν στιγμή, να την τραβολογάνε και μετά με ρίξανε και εμένα κάτω».

«Με καθίζει στο περιπολικό ο οδηγός και ενώ δεν αντιδρώ με κανένα τρόπο, εκείνος, δεν ξέρω γιατί, κάνει μία κίνηση και μου γραπώνει το στήθος για να πονέσω, πράγμα που και έκανε, γιατί φώναξα εκείνη την ώρα και αμέσως μετά πριν βγει από το περιπολικό, άλλαξε γνώμη και είπε να μου ρίξει και ένα χαστούκι στο μάτι», κατέληξε η Χριστίνα Ιουστίνα τονίζοντας πως υπέστη και αυτού του είδους την επίθεση.

Οι σχέσεις που διατηρεί η "Μπουλίτσα" με τον πατέρα της και πρώην της μητέρας της

Όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξη της η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή, δεν έχει καθόλου σχέσεις με τον πατέρα της, όμως παρόλο που χρησιμοποιεί το επίθετο της μητέρα της, στα χαρτιά έχει και τα δυο.

«Όχι, δεν υπάρχει σχέση με τον πατέρα μου και δεν υπάρχει λόγος αναφοράς. Δεν υπάρχουν περιθώρια να μου λείψει. Όση αγάπη έχω πάρει από την οικογένεια μου κάνει για 5 γονείς όχι για 2», είχε εξομολογηθεί στο περιοδικό Εγώ.

Σε ερώτηση για το αν έχει απωθημένο είπε: «Όχι, δεν υπάρχει απωθημένο, θα υπήρχε απωθημένο, αν υπήρχε κάτι μέσα μου το οποίο θα ήταν άξιο να λυθεί, κάποια εκκρεμότητα. Εφόσον δεν υπάρχουν εκκρεμότητες, δεν υπάρχουν και απωθημένα, ο καθένας συνεχίζει τη ζωή του όπως θέλει κι έτσι πορεύεται».