«Απόψε δίνει ρεσιτάλ» - Η όλο νόημα ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη λίγο πριν το 2ο επεισόδιο του Maestro

Θα γίνει "χαμός"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Instagram / Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Το βράδυ της Πέμπτης 20/10, η νέα σειρά του MEGA, Maestro, έρχεται με νέο επεισόδιο και ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από αυτό το αριστούργημα, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θέλησε να προειδοποιήσει το κοινό για όσα θα ακολουθήσουν.

Έτσι, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με την Μαρία Καβογιάννη στα backstage του σίριαλ και σχολίασε στην περιγραφή πως η ηθοποιός πρόκειται να συγκλονίσει το κοινό με την ερμηνεία της. Και αυτό δεν είναι ψέμα (δείτε εδώ τη σκηνή για την οποία μιλάει, πριν παιχτεί στην τηλεόραση)!

Η ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη λίγο πριν το δεύτερο επεισόδιο του Maestro

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από την ανάρτηση, δείχνοντας την ανυπομονησία τους για τις εξελίξεις του έργου.

«Απόψε δίνει ρεσιτάλ», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης Μαρία Καβογιάννη
Instagram / Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Τι θα δούμε αναλυτικά στο δεύτερο συνταρακτικό επεισόδιο της σειράς

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του Παπακαλιάτη στο Mega, Maestro, σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ πόσο έκανε) και το κοινό περιμένει πως και πως για να δει το επόμενο που έρχεται να ταράξει τα νερά το βράδυ της Πέμπτης 20/10.

Το Youweekly.gr πέρα από την περίληψη έχει και το trailer για να πάρετε μια γεύση από το τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο!

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς, ο Ορέστης διαπιστώνει πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει. Αποκτά προσωπική σχέση μαζί τους και ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά για τον καθένα. Παίρνει θέση απέναντι στην ωμή βία που δέχονται η Μαρία και ο Σπύρος από τον Χαράλαμπο.

Τα αισθήματα του Ορέστη για την Κλέλια δυναμώνουν, όμως εκείνος δεν αφήνει τον εαυτό του να ενδώσει, καθώς γνωρίζει ότι δεν πρέπει να μπλέξει.