Με τετραώροφη τούρτα και αστραφτερό μίνι φόρεμα - Πιο λαμπερή από ποτέ η Βρισηίδα Ανδριώτου στο πλευρό του Μαρτίκα για τα γενέθλιά της

Πόσο χρονών έγινε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Βρισηίδα Ανδριώτου
Instagram / Βρισηίδα Ανδριώτου

Την Τρίτη 18/10 η Βρισηίδα Ανδριώτου γιόρτασε τα γενέθλιά της δίπλα στους αγαπημένους της ανθρώπους διοργανώνοντας ένα πάρτι που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο. Μοιράστηκε, μάλιστα, μερικές στιγμές από αυτό, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ενθουσίασε το κοινό της με την εμφάνισή της.

Ο χώρος ήταν στολισμένος με ροζ, ασημί και μαύρα μπαλόνια για να ταιριάζουν με την τετραώροφη τούρτα και το αστραφτερό μίνι φόρεμά της, το οποίο είχε συνδυάσει με ένα ζευγάρι ασημένια μακριά σκουλαρίκια και βραχιόλια στο ίδιο χρώμα. Η ίδια έλαμπε ολόκληρη και αυτό φαίνεται από το χαμόγελό της την ώρα που βρισκόταν δίπλα στον καλό της, Σπύρο Μαρτίκα και τον αδερφό της.

Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της Βρισηίδας Ανδριώτου

"Πάτησε", πλέον, τα 26 και είναι πιο όμορφη από ποτέ, γεγονός για το οποίο σίγουρα θα φταίνε και τα γονίδια (δείτε εδώ την μητέρα της).

Βρισηίδα Ανδριώτου γενέθλια
Instagram / Βρισηίδα Ανδριώτου

Βρισηίδα Ανδριώτου Σπύρος Μαρτίκας
Instagram / Βρισηίδα Ανδριώτου

Βρισηίδα Ανδριώτου αδερφός
Instagram / Βρισηίδα Ανδριώτου

Έτσι ερωτεύτηκε με τον Σπύρο Μαρτίκα μέσα στο Survivor

Το πρωί της Πέμπτης (22/9) η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκαν καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής, «Πρωινό μας» όπου μίλησαν για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ καθώς μετά το τέλος του Survivor 5 όπου ήταν και το μέρος όπου γνωρίστηκαν μίλησαν τόσο για το ριάλιτι όσο και για την συγκατοίκησή τους στην Αθήνα (δείτε βίντεο από την Μύκονο με τα φιλιά τους)..

«Η σχέση μας ξεκίνησε στην ένωση του Survivor, έχουμε ημερομηνία επετείου στις 14 Απριλίου. Πέρα από τους τσακωμούς και το ότι έφυγα νωρίτερα δεν μας πτόησε. Εγώ ερωτεύομαι σε βάθος χρόνου. Ερωτεύομαι τον χαρακτήρα του, κάποια μικρά πράγματα που θα κάνει. Θέλω χρόνο… Ερωτεύομαι τον άνθρωπο που γνωρίζω σιγά σιγά, όχι κατευθείαν.» αποκάλυψε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Από την άλλη, ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε: «Ήταν μια εμπειρία που ήθελα να ζήσω και θυμάμαι χαρακτηριστικά που είπα στην αδερφή μου ότι θα πάω για έναν μήνα γιατί δεν θα αντέξω. Ήταν τρομερά δύσκολο, αδιανόητο να αντέξω και έμεινα έξι μήνες.».