Μόνη στο θέατρο η Νατάσα Παζαΐτη - Εντυπωσιακή με λευκό πουκάμισο με βολάν και ελαφρύ μακιγιάζ

Δείτε την εμφάνισή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Η Νατάσα Παζαΐτη είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε της εμφάνιση. Λίγες ημέρες πριν και μετά την ανακοίνωση για την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του youweekly.gr στο θέατρο Παλλάς για να παρακολουθήσει το Opera Gala για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Εκεί βρέθηκε μόνη, χωρίς το σύζυγό της, Κώστα Καραμανλή, ή τα παιδιά της και το σύνολο που επέλεξε να φορέσει ταίριαζε άψογα στην περίσταση. Διάλεξε ένα λευκό πουκάμισο με βολάν στον γιακά, το οποίο είχε μαύρες λεπτομέρειες και το συνδύασε με μαύρο παντελόνι, καπαρντίνα και γόβες. Στο χέρι της κρατούσε μία τσάντα στην ίδια απόχρωση με κόκκινες λεπτομέρειες και ολοκλήρωσε το look της με ένα ελαφρύ μακιγιάζ.

Η εμφάνιση της Νατάσας Παζαΐτη στο θέατρο

Νατάσα Παζαΐτη

Με τα δίδυμα σε βραδινή έξοδο

Την συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη για το "Μαζί για το Παιδί" στο Ηρώδειο παρακολούθησε το βράδυ της Τετάρτης 14/9 η Νατάσα Παζαΐτη μαζί με τα δίδυμα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Κώστα Καραμανλή, Αλέξανδρος και Αλίκη.

Φυσικά, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί και απαθανάτισε την οικογένεια να απολαμβάνει στο έπακρο την βόλτα τους.

Η όμορφη και κομψή Νατάσα Παζαΐτη, που πρόσφατα απαθανατίστηκε και στην Επίδαυρο, επέλεξε να φορέσει ένα μίντι μπλε σατέν φόρεμα που αναδείκνυε τέλεια τη σιλουέτα της και το συνδύασε με μαύρα πέδιλα, μπλε τσαντάκι και μια εσάρπα σε αποχρώσεις του λευκού και του μπλε. Τα κοσμήματά της ήταν ένα ζευγάρι πέρλες για σκουλαρίκια και στον λαιμό της, ενώ το μακιγιάζ της ήταν απαλό αλλά όμορφο.

Εξίσου εντυπωσιακή και κομψή όμως ήταν και η κόρη της, Αλίκη Καραμανλή, η οποία επίσης φόρεσε και αυτή μίντι φόρεμα σε πετρόλ απόχρωση και τετράγωνο ντεκολτέ και το συνδύασε με ψηλές πλατφόρμες.

Με τα δίδυμα σε βραδινή έξοδο η Νατάσα Παζαΐτη φωτογραφίες 2

Με τα δίδυμα σε βραδινή έξοδο η Νατάσα Παζαΐτη φωτογραφίες

Με τα δίδυμα σε βραδινή έξοδο η Νατάσα Παζαΐτη