Δημήτρης Μακαλιάς και Αντιγόνη Ψυχράμη ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για το δωμάτιο της κόρης τους

Είχαν μάλιστα για βοηθό τον μικρό τους γιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δημήτρης Μακαλιάς και Αντιγόνη Ψυχράμη ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για το δωμάτιο της κόρης τους

Γονείς για δεύτερη φορά θα γίνουν σε λίγο καιρό ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη, με το ζευγάρι να βιώνει μια από τις όμορφες περιόδους της ζωής του ενώ πρόσφατα πραγματοποίησε κι ένα ρομαντικό ταξίδι.

Το ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο, ο οποίος είναι έτοιμος να υποδεχθεί την μικρή του αδερφή, συμπληρώνοντας έτσι την οικογενειακή τους ευτυχία. Μάλιστα, επειδή σε λίγο καιρό η Αντιγόινη Ψυχράμη θα γεννήσει, έχουν αρχίσει ήδη της προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μακαλιάς ξεκίνησε να βάφει το δωμάτιο της κόρης του, έχοντας μάλιστα για βοηθό τον μικρό Χάρη.

Δημήτρης Μακαλιάς & Αντιγόνη Ψυχράμη ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για το βρεφικό δωμάτιο με βοηθό τον γιο του

«Ετοιμαζόμαστε οικογενειακώς! Και ο μεγάλος αδερφός βάζει τις τελευταίες πινελιές στο δωμάτιο της μικρής…» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Δημήτρης Μακαλιάς & Αντιγόνη Ψυχράμη ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για το βρεφικό δωμάτιο με βοηθό τον γιο του

Η αποκάλυψη της Αντιγόνης Ψυχράμη για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της

Οι δυο τους μίλησαν στην κάμερα του Happy Day, την Πέμπτη 8/9, και μίλησαν για την δεύτερη εγκυμοσύνη της ηθοποιού, την οποία διανύει αυτή τη στιγμή και δεν μένει πολύς καιρός ακόμα μέχρι να γεννήσει.

Ο πρώτος, λοιπόν, αποκάλυψε τον τρόπο που έμαθε ότι η καλή του είναι έγκυος, ενώ εκείνη εξέφρασε τα άγχη της, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της κύησης, εξηγώντας πως πλέον όλα είναι καλά και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

«Φυσικά και αγχώνομαι. Είναι σαν το πρώτο. 7 μηνών είμαι τώρα. Είναι πιο δύσκολη από την πρώτη, μέχρι τους 4 μήνες είχα εμετούς, δυσγευσίες, διάφορα ορμονικά προβλήματα, αλλά τώρα μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά η εγκυμονούσα.

«Είχαμε επέτειο 10 ετών γνωριμίας και θέλαμε να κάνουμε ο καθένας ένα δώρο. Εγώ της έκανα άλλο δώρο, η Αντιγόνη μου έκανε δώρο το τεστ. Την έβγαλε φθηνά, όπως κατάλαβες», επισήμανε ο Μακαλιάς.