Το αποκάλυψε με μια φωτογραφία - Αυτή θα βαφτίσει την κόρη της Άννας Μπεζάν και του Δημήτρη Παππά

«Σας ευχαριστώ που μου κάνετε την τιμή να γίνω η νονά της μικρής Χριστίνας μας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram Αννα Ραφαελα Μπεζαν
Instagram Αννα Ραφαελα Μπεζαν

Μαμά για πρώτη φορά έγινε πριν από περίπου έναν μήνα η Άννα Μπεζάν, η οποία έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Παππά, με τον οποίο αν και δεν είναι πολύ καιρό μαζί, αποφάσισαν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια.

Η νεαρή καλλονή ηθοποιός μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από την νέα της καθημερινότητα ως μαμά με τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως κι ένα συγκλονιστικό βίντεο από την ώρα του τοκετού.

Αυτή τη φορά, η τρυφερή μανούλα ανακοίνωσε μέσα από μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποιος θα βαφτίσει την μικρή τους πριγκίπισσα.

Αυτή είναι η νονά του παιδιού της Άννας Μπεζάν & του Δημήτρη Παππά

Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε την φωτογραφία της μέλλουσας νονάς του παιδιού της, Χριστίνας, η οποία έγραφε χαρακτηριστικά στο Instagram story της:

«Σου υπόσχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου πώς σε ότι κι αν χρειαστείς θα είμαι πάντα εκεί. Σας ευχαριστώ που μου κάνετε την τιμή να γίνω η νονά της μικρής Χριστίνας μας».

Αυτή είναι η νονά του παιδιού της Άννας Μπεζάν & του Δημήτρη Παππά

Οι πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας Παππά μετά τον ερχομό της εγγονής της

Το πρωί της Δευτέρας (26/9) η Χριστίνα Παππά παραχώρησε δηλώσεις μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην εκπομπή, «Πρωινό μας» όπου μεταξύ άλλων δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της καθώς ήρθε στον κόσμο το εγγονάκι της.

«Υγεία ευλογία και τύχη να έχει το μωράκι. Τυχερό να είναι. Αισθάνομαι υπέροχα. Η Άννα είναι μια χαρά, πολύ δυνατή. Κλαίγαμε 24 ώρες όλοι μαζί αγκαλιά. Είναι κάτι το απίστευτο, κρίμα που δε μπορείτε να με δείτε. Είναι άλλο πράγμα, σαν να έχω ξανανιώσει. Είναι πανέμορφη, μια κούκλα.

Νόμιζα ότι κρατάω στην αγκαλιά μου άγγελο. Είναι ειλικρινά δυο φορές παιδί μου. Σε κάθε καλό ή άσχημο, είσαι με την οικογένεια. Όταν με το καλό βγουν από το νοσοκομείο και πάνε σπίτι, έτσι και αλλιώς με έχουν ζητήσει και οι ίδιοι για βοήθεια.

Δεν είμαι η παρεμβατική πεθερά που θα πάω με το ζόρι. Το γιαγιά δε μου αρέσει έτσι κι αλλιώς, προτιμώ το Χριστίνα. Όπως ο Δημήτρης τη μητέρα μου δε τη φωνάζει γιαγιά. Το γιαγιά που γίνομαι είναι μεγάλη χαρά, αλλά μου αρέσει να με φωνάζει Χριστίνα. Η χαρά είναι μεγάλη, δε φαντάζεστε το κλάμα και τη συγκίνηση».