Τρελά ερωτευμένη η εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη - Η αναδρομή στη σχέση της με τον Ίαν Στρατή και οι τρυφερές αναρτήσεις τους

Θυμήθηκε τις σημαντικότερες στιγμές τους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τρελά ερωτευμένη η εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη - Η αναδρομή στη σχέση της με τον Ίαν Στρατή και οι τρυφερές αναρτήσεις τους

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής βιώνουν μια από τη πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, καθώς όπως έγινε γνωστό πριν από λίγους μήνες η γνωστή influencer πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι -δείτε εδώ ποια θα είναι η νονά του μωρού τους.

Έτσι, δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητητά της.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης (20/10) η ίδια έκανε μια μικρή αναδρομή τότε που μαζί με τον Ίαν Στρατή είχε μεταγλωττίσει μια παιδική ταινία. Παράλληλα δημοσίευσε ένα Instagram story με τον γάτο της τον οποίο υιοθέτησε μαζί με τον σύντροφό της ενώ λίγο αργότερα ένα κείμενο το οποίο έγραφε: «Ε και φέτος ξέρετε..».

Οι τρυφερές αναρτήσεις της Μαίρης Συνατσάκη με τον Ίαν Σταρτή

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη

Μαίρη Συνατσάκη - Η ανάρτηση στο instagram

"Δεν ξέρω αν θα γίνει γάμος, δεν είμαι τόσο σίγουρη ότι..." - Η αποκάλυψη για την σχέση της με τον Ίαν Στρατή

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και το βράδυ της Τρίτης 4/10 παρευρέθηκε στο πάρτι γνωστής εταιρείας υποδημάτων. Εννοείται πως οι δημοσιογράφοι έπεσαν πάνω της έχοντας τόσες ερωτήσεις και απορίες.

Η ίδια με το χαμόγελο στα χείλη δέχτηκε και απάντησε σε όλους αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ξέρουν ήδη με τον Ίαν Στρατή το φύλο του μωρού αλλά και πως δεν ξέρουν πως θα πάει γι' αυτούς το τελετουργικό ενός γάμου.

«Είμαι στον έβδομο μήνα, είμαι πολύ καλά. Τους πρώτους μήνες είχα τις δυσκολίες μου (δείτε εδώ τα προβλήματα που αντιμετώπισε), αλλά άπαξ και μπήκα στον τέταρτο όλα πάνε πολύ καλά, κυλούν όπως πρέπει, υπάρχει ηρεμία, όλα είναι εντάξει.

Έχουμε μάθει το φύλο αλλά δεν το ανακοινώνουμε, δεν έχουμε δώσει τόση έμφαση στο κομμάτι του φύλου.

Είμαστε τόσο έτοιμοι όσο έτοιμοι μπορούν να είναι οι άνθρωποι όταν βρίσκονται μπροστά σε κάτι τόσο πρωτόγνωρο που δεν το έχουν ξαναζήσει, δηλαδή λίγο. Διαβάζουμε πράγματα… Όταν είναι να συμβούν θα δούμε τι θα κάνουμε.

Δεν ξέρω αν θα γίνει γάμος, δεν είμαι τόσο σίγουρη ότι είμαστε τόσο παραδοσιακοί σε αυτά. Θα δούμε τι θα γίνει με αυτά τα πρακτικά», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Σχετικά με τις ερωτήσεις που δέχτηκαν πρώην σύντροφοί της για την εγκυμοσύνη της, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε: «Θεωρώ ότι σαν θεματική το συγκεκριμένο ήταν λίγο τραβηγμένο, αλλά νομίζω ότι όλοι το καταλάβαμε τελικά. Ακόμα και όσοι συμμετείχαν σε αυτό νομίζω ότι μεταγενέστερα το είδαν όπως έπρεπε, στη σωστή βάση. Δεν είναι θέμα».