«Με όλους τους ερωτικούς συντρόφους που είχα...» - Η αποκάλυψη της Πάολα για την προσωπική της ζωή

Η δημόσια εξομολόγηση της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με όλους τους ερωτικούς συντρόφους που είχα...» - Η αποκάλυψη της Πάολα για την προσωπική της ζωή

Στην εκπομπή Mega Κύπρου μίλησε η Πάολα, η οποία αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην προσωπική της ζωή (δείτε εδώ κοινές φωτογραφίες με τον σύντροφό της), τον λόγο που έχει επιλέξει να μην ασχοληθεί με την τηλεόραση, αλλά και για την καριέρα της. Το απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 21/10 στον αέρα του Happy Day.

Η αναφορά της Πάολα στην προσωπική της ζωή

«Στην κορυφή δεν ξέρω αν είμαι και δεν ξέρω τι σημαίνει, τουλάχιστον για την Ελλάδα. Όσον αφορά το ότι δεν απασχολώ με την προσωπική μου ζωή, βέβαια τώρα τελευταία κάτι μαθαίνεται. Να ξέρετε πως ότι και να στέλνετε στα social media, δεν το διαβάζω ποτέ εγώ. Δεν ασχολούμαι με τα social media. Δεν μου αρέσει η τηλεόραση, αλλά ούτε και η υπερέκθεση που θα είχα αν ήμουν κριτής σε ένα talent show. Προτιμώ να κάθομαι σπίτι μου.

Αυτή η περίοδος της ζωής μου, είναι όπως και η προηγούμενη. Με όλους τους ερωτικούς συντρόφους που είχα στη ζωή μου ήμουν πάντα ερωτευμένη, αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να είμαι μαζί τους», κατέληξε η τραγουδίστρια.

Πώς και πότε γνωρίστηκε με τον σύντροφό της, Λάζαρο Βαφειάδη

Στην Κρήτη με τον σύντροφό της, Λάζαρο Βαφειάδη μένει πλέον μόνιμα η Πάολα, με την σχέση τους να μετράει αρκετό καιρό. Ο αγαπημένος της τραγουδίστριας διατηρεί διάφορα μαγαζιά εστίασης στο νησί, τα οποία η ίδια τα επισκέπτεται πολύ συχνά, όταν έχει ελεύθερο χρόνο.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, η Πάολα και ο Λάζαρος Βαφειάδης γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021, από κοινούς φίλους, σε μια προγραμματισμένη συναυλία της. Μάλιστα, από τις πρώτες συναντήσεις ξεκίνησαν να φλερτάρουν και μετά από λίγο καιρό έγιναν ζευγάρι.

Πολύ θετικά επηρέασε την σχέση τους και η καραντίνα καθώς η παύση λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες, προκειμένου η Πάολα να βρίσκεται στην Κρήτη.