«Τώρα κάνω...» - Η αποκάλυψη της Εύης Βατίδου για τις επεμβάσεις στο πρόσωπό της

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Το βράδυ της Πέμπτης (20/10) η Εύη Βατίδου βρέθηκε καλεσμένη σε μια εκδήλωση γνωστή εταιρίας παπουτσιών, όπου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, «Happy Day». Μάλιστα, η ίδια αναφέρθηκε για αισθητικές επεμβάσεις αλλά και για τον υγιεινό τρόπο ζωής που έχει επιλέξει.

Να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό ήταν επίσης άκρως αποκαλυπτική αναφορικά και με την προσωπική της ζωή αφού είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, «Δεν βρίσκω άντρα» -δείτε εδώ τις δηλώσεις της.

Οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου

«Με βλέπεται πιο λαμπερή γιατί ασχολούμαι πολύ με τον αθλητισμό. Κάνω προπόνηση καθημερινά και ασχολούμαι με τον εαυτό μου καθημερινά. Ασχολούμαι με την εμφάνιση, τα κιλά, την υγεία, από εδώ και στο εξής θα είναι κάτι που θα με απασχολεί πάρα πολύ γιατί μεγαλώνουμε.

Είναι δεδομένο ότι θα κάνω αισθητική επέμβαση αλλά από ότι φαίνεται ακόμα δεν μου χρειάζεται, οπότε κρατάω τα botox και τα νήματα και για τα άλλα θα αποφασίσω στην πορεία της ζωής μου».

Πιο ακομπλεξάριστη από όλες - Η Εύη Βατίδου δείχνει τα σημάδια στο πρόσωπο της από το μπότοξ

Η Εύη Βατίδου είναι μια γυναίκα, που έχει απασχολήσει τόσο με την προσωπική της ζωή και το διαζύγιο της από τον πρώην άντρα της, Αλέξη Κούγια όσο και με την εμφάνιση της, μιας είναι κατά κοινή ομολογία μια πολύ όορφη γυναίκα.

Η καριέρα της ως μοντέλο της έχει αποδείξει πόσο μετράει η εικόνα στο χώρο, παρ' όλα αυτά γίνεται έξαλλη όταν συνδέεται η εξωτερική εμφάνιση με την ευφυία του καθενός. Με τα χρόνια να περνάνε έχει δηλώσει πως δε θέλει σε καμία περίπτωση να επέμβει στο πρόσωπο της, αλλά τώρα που ήρθε η ώρα για εκείνη να κάνει μπότοξ, έδειξε μέσα από το instagram, πως είναι το δέρμα της, τις πρώτες ώρες μετά από αυτό.

Βατίδου μπότοξ

Βατίδου μπότοξ