Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά: Πότε θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στις 25 Οκτωβρίου αναμένεται να συμπληρωθεί ένας χρόνος από τότε που η αείμνηστη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά άφησε την τελευταία της πνοή καθώς "έχασε" την μάχη με τον καρκίνο προκαλώντας τεράστια θλίψη τόσο στην οικογένειά της όσο και στον χώρο της πολιτικής.

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου η δημοτική οργάνωση Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης του κόμματος, θα πραγματοποιήσει στις 19:00, πολιτικό μνημόσυνο της αειμνήστου προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά. Μάλιστα, το παρών θα δώσει ο σύζυγος της, Ανδρέας Τσούνης (δείτε εδώ την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά τον "χαμό" την γυναίκας του) και τα παιδιά τους, καθώς και ο πρώην γραμματέας και στενός συνεργάτης της, Μανώλης Χριστοδουλάκης αλλά και στελέχη του κόμματος.

Πότε θα γίνει το ετήσιο μνημόσυνο από την οικογένεια της Φώφης Γεννηματά

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, θα τελεστεί από την οικογένεια ετήσιο μνημόσυνο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ανακοίνωση για το μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά

"Τσακίζει" κόκαλα η νέα ανάρτηση του Ανδρέα Τσούνη - «Ένας χρόνος χωρίς το χαμόγελό της»

Σε λίγες ημέρες από τώρα αναμένεται να συμπληρωθεί ένας χρόνος από τότε που η Φώφη Γεννηματά άφησε την τελευταία της πνοή, με αποτέλεσμα να προκαλέσει θλίψη τόσο στην αγαπημένη της οικογένεια όσο και σε φίλους και συγγενείς -δείτε εδώ τί έλεγε πριν φύγει από την ζωή.

Μετά από την σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, η πολιτικός άφησε ένα τεράστιο κενό. Με αφορμή λοιπόν τον ένα χρόνο από τον θάνατό της όπου θα συμπληρωθεί στις 25 Οκτωβρίου, ο συζυγός της, Ανδρέας Τσούνης θέλησε να κάνει μια ανακοίνωσξ για την ημερομηνία που θα τελεστεί το μνημόσυνο.

«Σε λίγες ημέρες κλείνει ένας χρόνος. Ένας χρόνος από τότε που χάσαμε την Φώφη μας, στις 25 Οκτωβρίου του 2021. Ένας χρόνος χωρίς το χαμόγελό της, τη ζωντάνια της, τα πιστεύω της, το πάθος και το πείσμα της για τη ζωή και την πολιτική. Λείπει και λείπει πολύ.

Από την οικογένειά της, το κόμμα της, την πολιτική, την Ελλάδα. Λείπει από όλους όσους, πιστεύουν σε μια πολιτική με ανθρωπιά. Το ετήσιο μνημόσυνο θα τελεστεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 11:45 στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών».

Ανάρτηση Ανδρέα Τσούνη