Τα νούμερα: «Κρατήστε τον μόνιμα» - "Βροχή" τα σχόλια για την εμφάνιση του Διονύση Ατζαράκη

Τον αποθέωσαν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα νούμερα: «Κρατήστε τον μόνιμα» -

«Τα Νούμερα» είναι μία νέα κωμική σειρά που προβάλλεται στην ΕΡΤ και έχει κάνει χαμό, όπως φάνηκε από τα ποσοστά τηλεθέασης στην πρεμιέρα. Στο σημερινό (21/10) επεισόδιο καλεσμένος ήταν ο Διονύσης Ατζαράκης, ο οποίος στην πραγματικότητα είναι stand up comedian, με αποτέλεσμα το γέλιο να είναι ασταμάτητο.

Μάλιστα, η σκηνή του με τον Μιχάλη Σαράντη (ο οποίος έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά) ήταν η αγαπημένη των τηλεθεατών, καθώς το Twitter γέμισε από σχόλια που ανέφεραν πως ο διάλογός τους ήταν ξεκαρδιστικός και πως η χημεία τους "δεν υπάρχει". Φυσικά, πολλοί ήταν εκείνη που δεν δίστασαν να προτείνουν πως θα άξιζε μία θέση για τον πρώτο σε μόνιμη βάση στο σίριαλ.

Αποθέωση στο Twitter για την εμφάνιση του Διονύση Ατζαράκη στα "Νούμερα"

Οι αντιδράσεις στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς

Το χθεσινό (14/10) επεισόδιο στη σειρά «Τα Νούμερα» κατάφερε να συζητηθεί ιδιαίτερα στο Twitter καθώς ξύπνησε για τα καλά μνήμες από ένα τηλεοπτικό ζευγάρι το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα.

Φυσικά, ο λόγος για τον Απόστολο Γκλέτσο και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους όπου τους είχαμε δει να ενσαρκώνουν τους ρόλους του Αντώνη Μαρκάκη με την τσιγγάνα Ερατώ.

Έτσι, λίγο ήθελαν οι χρήστες στο Twitter προκειμένου τα σχόλια να πάρουν "φωτιά" μιας και οι παλιοί φυσικά δεν ξεχνούν. που αναζωπύρωσαν την σχέση του Αντώνη Μαρκάκη με την τσιγγάνα Ερατώ. Έτσι, λίγο ήθελαν οι χρήστες στο Twitter προκειμένου τα σχόλια να πάρουν "φωτιά" μιας και οι παλιοί φυσικά δεν ξεχνούν.