«Στον άντρα της ζωής μου» - Το παθιασμένο φιλί του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού για τα γενέθλιά του

Η ανάρτησή στο instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Γιώργος Καράβας
Instagram / Γιώργος Καράβας

Ο Γιώργος Καράβας έγινε 40 χρονών την Πέμπτη 20/10 και, πέρα από την Σοφία Χατζηπαντελή, δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί η αγαπημένη του σύζυγος και μητέρα των παιδιών του, Ραφαέλα Ψαρρού. Η ίδια, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους σε στόρι και έγραψε τα πιο τρυφερά λόγια.

Στην φωτογραφία απεικονίζονται οι δυο τους την ώρα που ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα, την ώρα που βρίσκονται δίπλα στο κύμα. Παρόλο που είναι πολλά χρόνια μαζί, φαίνεται πως είναι ερωτευμένοι σαν να μην πέρασε μία μέρα από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν.

Η ευχή της Ραφαέλας Ψαρρού για τα γενέθλια του Γιώργου Καράβα

«Χρόνια πολλά στον άντρα της ζωής μου, να σε χαιρόμαστε αγάπη μου», έγραψε στο προφίλ της η καλή του.

Γιώργος Καράβας Ραφαέλα Ψαρρού
Instagram / Ραφαέλα Ψαρρού

Ποια είναι η διαφορά της ηλικίας τους

Η Ραφαέλα Ψαρρού μίλησε για την ζωή της δίπλα στον Γιώργο Καράβα, την σχέση τους που μετρά πάνω από δέκα χρόνια, αλλά και τα δυο τους παιδιά, στην κάμερα της εκπομπής BreakFastStar.

«Για να ζηλέψεις κάποιον θα πρέπει να σου δώσει το δικαίωμα. Θα ζήλευα αν έβλεπα τον άντρα μου να κοιτάει αυτός μια γυναίκα, όχι να τον κοιτάνε οι γυναίκες», ανέφερε αρχικά.

«Είμαστε δέκα χρόνια μαζί, πάντα βρίσκουμε χρόνο, είτε για ένα ταξιδάκι μικρό, είτε οι δυο μας με τους φίλους μας, έχουμε δύο παιδιά, αλλά έχουμε και το μεταξύ μας που πρέπει να φροντίσουμε», είπε για την σχέση τους.

Μιλώντας για την μητρότητα και τον ερχομό του γιου της, Φίλιππου είπε: «Όταν έκανα τον Φίλιππο ήμουν 20 χρονών, από επιλογή ήθελα να το κάνω. Όταν έκανα το παιδί ζορίστηκα πολύ, έχασα τελείως τα κέντρα μου, δεν ήξερα τι με περιμένει. Ο Γιώργος δεν μπόρεσε εκείνη την στιγμή να το δει εξαρχής γιατί άλλαξε και εκείνου η ζωή. Ήταν ένα σημείο που ήθελε βοήθεια».

Ο Γιώργος Καράβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στις 20 Οκτωβρίου 1982, είναι 40 ετών, και έχει ύψος 1.87, ενώ η Ραφαέλα Ψαρρού έχει γενέθλια τον Φλεβάρη και είναι 29 ετών (δείτε την με μπικίνι).

Γιώργος Καράβας και Ραφαέλα Ψαρρού χαμογελαστοί στη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας