Τέλος η αγωνία για την Μικαέλα Φωτιάδη και τον Γιάννη Μπορμπόκη - Όλη η αλήθεια για το χειρουργείο του γιου τους

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
instagram - mikaelafotiadi - borbokis
instagram - mikaelafotiadi - borbokis

Την Πέμπτη 20/10 μία δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε για το πρώην μοντέλο του GNTM 5 και τον σύντροφό της. Ο λόγος για την Μικαέλα Φωτιάδη και τον Γιάννη Μπορμπόκη, οι οποίοι έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, το οποίο χρειάστηκε να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Παρόλα αυτά, την Παρασκευή 21/10 το απόγευμα, ο πατέρας του μικρού αγοριού, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του ίδιου στην αγκαλιά της μητέρας του, ανακοινώνοντας στο διαδικτυακό κοινό του πως όλα πήγαν καλά και δεν χρειάστηκε να παραμείνει κι άλλο στο νοσοκομείο.

Τέλος η αγωνία για τον γιο της Μικαέλας Φωτιάδη

«Ο τύπος μπήκε, βγήκε από το χειρουργείο, αντί να χαλάσει τα λεφτά, έβγαλε και μεροκάματο. Αίμα μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Μικαέλα Φωτιάδη Γιάννης Μπορμπόκης γιος
Instagram / borbokis

Η άγνωστη σχέση του Στηβ Μιλάτου με το μοντέλο

Μετά από τις αποκαλύψεις για τον χωρισμό του λίγοι είναι εκείνοι οι οποίοι γνωρίζουν πως ο Στηβ Μιλάτος έχει γίνει νονός ενός παιδιού, πασίγνωστου ζευγαρθιού. Ο παίκτης του Big Brother έχει βαφτίσει το παιδί των μοντέλων Γιάννη Μπορμπόκη και Μικαέλας Φωτιάδη.

Το όνομα του παιδιού είναι Χρήστος-Μιχαήλ και οι γονείς τους είχαν προσπαθήσει να το κρατήσουν μυστικό μέχρι και τη στιγμή της βάφτισης, όπου ακούστηκε για πρώτη φορά. Το μυστήριο είχε γίνει στη Ρόδο και νονός ήταν το γνωστό μοντέλο και φίλος του ζευγαριού, Στηβ Μιλάτος.

Στο νησί για αυτήν την περίσταση είχαν βρεθεί οι φίλοι και οι συγγενείς του ζευγαριού, οι οποίοι μάλιστα είχαν δημοσιεύσει και στα social media φωτογραφίες από το μοναστήρι της Παναγίας Φιλερήμου. Η πρώην παίκτρια του GNTM και «Miss Europe 2016» ήταν ντυμένη στα λευκά, ενώ ο σύζυγός της φορούσε ένα μαύρο κοστούμι, που το είχε συνδυάσει με ένα λευκό πουκάμισο και sneakers στο ίδιο χρώμα.

Βάφτιση - Στηβ

Νονός από τοπ Big Brother

Big Brother - Στηβ

Νονός ο Στηβ από το Big Brother