«Μου είπε “έχω σκοτώσει άνθρωπο” και...» - Άναυδοι όλοι στο πλατό του ALPHA με την αποκάλυψη του Άγγελου Μπράτη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου είπε “έχω σκοτώσει άνθρωπο” και...» - Άναυδοι όλοι στο πλατό του ALPHA με την αποκάλυψη του Άγγελου Μπράτη

Ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος απογοήτευσε την κριτική επιτροπή με την χθεσινή (22/10) του εμφάνιση στο J2US, βρέθηκε την Κυριακή 23/10 στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα δε γίνεται, και μίλησε για όλους και για όλα "ανοιχτά".

Ο διάσημος σχεδιαστής αναφέρθηκε κυρίως στην συμμετοχή του στο GNTM τις προηγούμενες χρονιές, εξηγώντας πως ήθελε να πάψει ο κόσμος να τον συσχετίζει μόνο με αυτό, όμως ένα άλλο σημείο της συνέντευξής του κέντρισε το ενδιαφέρον των συνομιλητών του, αλλά και του κοινού. Πρόκειται για την γνωριμία του με έναν δολοφόνο.

Η αποκάλυψη του Άγγελου Μπράτη για την γνωριμία του με δολοφόνο

«Ο λόγος που το έκανα ήταν για να βγάλω τη ρετσινιά του κριτή, δεν το κάνω ένας ρόλος είναι», είπε αρχικά για την συμμετοχή του στο J2US. Και συμπλήρωσε: «Η φετινή εκδοχή του GNTM είναι πολύ διαφορετική».

Όσον αφορά το γεγονός πως ήρθε σε επαφή με άνθρωπο που έχει σκοτώσει, εξήγησε: «Όποιος με βρίσκει μου λέει το πιο βαθύ του μυστικό. Μπήκα σε ταξί και μου είπε “έχω σκοτώσει άνθρωπο” και τον ρώτησα “πώς ένιωσες”».

Όσα είπε για τον χωρισμό του

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε ο Άγγελος Μπράτης, όπου μίλησε για τη συνεργασία του με το GNTM και την σχέση του με την Βίκυ Καγιά. Μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε πως χώρισε από τον επί 1 χρόνο σύντροφό του (δείτε κοινές τους φωτογραφίες).

«Χαίρομαι που για πρώτη φορά η ελληνική τηλεόραση έδειξε ένα γκέι ζευγάρι, τόσο απλό, τόσο καθημερινό και χωρίς καμία διάθεση προβολής. Δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία. Είμαι και πάλι μόνος και καλό είναι να το αφήσουμε εδώ αυτό. Είναι λίγο νωρίς αυτή την στιγμή για να ερωτευτώ ξανά», εξομολογήθηκε.

Και πρόσθεσε: «Είμαι άνθρωπος που επενδύει στους άλλους ανθρώπους, μ΄ αρέσει να εμβαθύνω στις σχέσεις μου».