«Η Άντζελα Δημητρίου ταλαιπωρείται από...» - Όλο το παρασκήνιο για την παρεξήγηση της Καίτης Γαρμπή με την τραγουδίστρια

Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η Άντζελα Δημητρίου ταλαιπωρείται από...» - Όλο το παρασκήνιο για την παρεξήγηση της Καίτης Γαρμπή με την τραγουδίστρια

Το βράδυ του Σαββάτου 22/10 στο επεισόδιο του J2US η Καίτη Γαρμπή και το σχόλιό της στην Άντζελα Δημητρίου στάθηκαν αφορμή για να "ανάψουν τα αίματα" στο πλατό του ALPHA (δείτε εδώ ακριβώς τι ειπώθηκε και πως απάντησε η τραγουδίστρια).

Το πρωί της Κυριακής 23/10, λοιπόν, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο για την "διαμάχη" τους, στην εκπομπή της, Καλύτερα δε γίνεται.

Όλη η αλήθεια πίσω από την παρεξήγηση της Καίτης Γαρμπή και της Άντζελας Δημητρίου στο J2US

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως πριν ακόμα ξεκινήσει το show όλοι οι άνθρωποι της παραγωγής, καθώς και οι κριτές, είχαν ενημερωθεί πως η Άντζελα Δημητρίου ταλαιπωρείται από επιπεφυκίτιδα, γεγονός που δεν την βοηθά ώστε να είναι καλά, ενώ έχει έντονους πόνους.

Όταν, επομένως, βγήκε στη σκηνή και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με τον Παύλο Σταματόπουλο, η κριτής έκανε αυτό το σχόλιο για το μάτι της θέλοντας να της πει με τον τρόπο αυτό ένα μπράβο που παρόλο το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί, βγήκε και τραγούδησε κανονικά. Εκείνη, ωστόσο, δεν ήθελε να παραδεχθεί με τίποτα ότι έχει το παραμικρό.

Η απάντηση της κόρης της τραγουδίστριας

Μια παρατήρηση της Καίτης Γαρμπή στην Άντζελα Δημητρίου μετά την χθεσινοβραδινή εμφάνισή της στο J2US (δείτε εδώ τα highlights) στάθηκε η αφορμή για μια μεταξύ τους “παρεξήγηση”, όπως αναφέρθηκε ήδη, με αρκετά σχόλια για τις 2 τραγουδίστριες να παίρνουν σειρά στα social media, κάτι που θέλησε να σχολιάσει η κόρη της δεύτερης, Όλγα Κιουρτσάκη.

Η ίδια συγκεκριμένα τοποθετήθηκε στα σχόλια που γράφονταν για τη μητέρα της στα social media και ξέσπασε για τον “πόλεμο” που δέχονται από συγκεκριμένα άτομα, χωρίς όμως να τα κατονομάσει.

«Καλημέρα φίλοι μου. Ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα μηνύματα που μου στείλατε χθες για το χθεσινό live. Η αλήθεια είναι ότι ανταλλάξαμε απόψεις που αν τις λέγαμε δημόσια θα είχε γίνει θέμα. Θα ήθελα, και πρώτη φορά στη ζωή μου το ζητάω αυτό, όσοι μας συμπαθείτε-αγαπάτε, να συσπειρωθείτε και να γίνεται μια γροθιά, μια ομάδα κάτω από κάθε ποστ στο instagram – facebook – twitter και tik-tok γιατί δεχόμαστε μεγάλο πόλεμο από “αλλού”.

Ονόματα δε λέω…. Έτσι κάνουν τόσα χρόνια οι κακοί, υποστηρίζουν τους κακούς. Και εμείς οι καλοί που δεν έχουμε πειράξει ποτέ και δε μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι, φαινόμαστε λίγοι γιατί δεν έχουμε ανάγκη να υποστηρίξουμε ή να “θάψουμε” κανέναν μέχρι τώρα που δεν τραβάει άλλο το να κάνω τα στραβά μάτια.

Ντρέπομαι που το ζητάω αυτό μετά από τόσα χρόνια να το κάνετε για εμάς αλλά έχουμε πλέον φτάσει στα όριά μας με αυτά τα ορκ που μας κάνουν πόλεμο από συγκεκριμένο άτομο. Ευχαριστώ πολύ. Συγγνώμη αν σας κούρασα με το κατεβατό μου αλλά έλεος, 3ο live συνεχόμενα πάει πολύ» έγραψε χαρακτηριστικά η Όλγα Κιουρτσάκη.