Θρήνος: Γνωστός ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε τον θάνατο της κόρης του - Ήταν μόλις 15 ημερών

Ανείπωτη θλίψη...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / pleesmelou
Instagram / pleesmelou

Την ίδια ώρα που στον χώρο του αθλητισμού στη Ελλάδα ανακοινώθηκε ο θάνατος ενός πολύ γνωστού Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας, έγινε γνωστό πως ένας Γάλλος ποδοσφαιριστής και η γυναίκα του θρηνούν για το 15 ημερών κοριτσάκι τους.

Πρόκειται για τον Πιέρ Λέες - Μελού και τη σύζυγό του, Οφελί, οι οποίοι πριν προλάβουν να χαρούν για την γέννηση του παιδιού τους, βιώνουν τραγικές στιγμές, αφού εκείνο έφυγε από τη ζωή πρόωρα εξαιτίας ενός σπάνιου προβλήματος που εντοπίστηκε στην καρδιά του.

Η ανακοίνωση του ποδοσφαιριστή για τον θάνατο της κόρης του

«Στον τελευταίο μας υπέρηχο, μάθαμε ότι η κόρη μας έχει μια σύνθετη καρδιοπάθεια, δηλαδή μια σοβαρή καρδιακή δυσπλασία, που δεν θα της επέτρεπε να ζήσει. Η κόρη μας Ρόμι γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης. Ήταν ένα τέλειο μωρό, το μόνο που χρειαζόταν ήταν μια καλά ανεπτυγμένη, υγιή μικρή καρδιά.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για όλες τις σκέψεις σας για μας, έχουμε απενεργοποιήσει τα σχόλια για να προχωρήσουμε βήμα βήμα. Σας παρακαλούμε σεβαστείτε την επιθυμία μας και μην γράψετε μηνύματα, ξέρουμε πως είστε εκεί για μας», έγραψε ο ίδιος στο προφίλ του στο Instagram.

Θρήνος για γνωστό ποδοσφαιριστή
Instagram / pleesmelou