Ο Τάκης Ζαχαράτος έπαθε Άντζελα Δημητρίου - Έγινε viral στο λεπτό

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Τάκης Ζαχαράτος
Instagram / Τάκης Ζαχαράτος

Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος έχει γίνει πολύ αγαπητός στο κοινό εξαιτίας των μιμήσεών του (δείτε εδώ πως υποδύθηκε την Σοφία Χατζηπαντελή). Την Κυριακή 23/10, λοιπόν, ο ίδιος προχώρησε σε μία ακόμη μίμηση, προκαλώντας σάλο στο προφίλ του στο Instagram.

"Έπαιξε" με μεγάλη επιτυχία την Άντζελα Δημητρίου, η οποία δημιούργησε ένταση στο πλατό του Just the 2 of Us το βράδυ του Σαββάτου 22/10, ύστερα από την διαμάχη της με την Καίτη Γαρμπή. Μάλιστα, άφησε και ένα σχόλιο στην περιγραφή του βίντεο, με το οποίο "τα είπε όλα".

Ο Τάκης Ζαχαράτος έπαθε Άντζελα Δημητρίου

«Θα σέβεστε στην Άντζελα Δημητρίου. Αυτοκράτειρα», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του και τα μηνύματα "έπεσαν βροχή".

Όλο το παρασκήνιο για την παρεξήγηση της Καίτης Γαρμπή με την τραγουδίστρια

Το βράδυ του Σαββάτου 22/10 στο επεισόδιο του J2US η Καίτη Γαρμπή και το σχόλιό της στην Άντζελα Δημητρίου στάθηκαν αφορμή για να "ανάψουν τα αίματα" στο πλατό του ALPHA (δείτε εδώ ακριβώς τι ειπώθηκε και πως απάντησε η τραγουδίστρια), όπως αναφέρθηκε ήδη

Το πρωί της Κυριακής 23/10, λοιπόν, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο για την "διαμάχη" τους, στην εκπομπή της, Καλύτερα δε γίνεται.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως πριν ακόμα ξεκινήσει το show όλοι οι άνθρωποι της παραγωγής, καθώς και οι κριτές, είχαν ενημερωθεί πως η Άντζελα Δημητρίου ταλαιπωρείται από επιπεφυκίτιδα, γεγονός που δεν την βοηθά ώστε να είναι καλά, ενώ έχει έντονους πόνους.

Όταν, επομένως, βγήκε στη σκηνή και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με τον Παύλο Σταματόπουλο, η κριτής έκανε αυτό το σχόλιο για το μάτι της θέλοντας να της πει με τον τρόπο αυτό ένα μπράβο που παρόλο το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί, βγήκε και τραγούδησε κανονικά. Εκείνη, ωστόσο, δεν ήθελε να παραδεχθεί με τίποτα ότι έχει το παραμικρό.