Τάσος Δούσης: «Για να πεις κάτι τέτοιο είναι μια μορφή κακίας» - Ο σχολιασμός του για τον καβγά της Σοφίας Μουτίδου με την Κατερίνα Καινούργιου

Όλα όσα ανέφερε στον αέρα της εκπομπής, «Πρωινό μας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τάσος Δούσης: «Για να πεις κάτι τέτοιο είναι μια μορφή κακίας» - Ο σχολιασμός του για τον καβγά της Σοφίας Μουτίδου με την Κατερίνα Καινούργιου

Το πρωί της Δευτέρας (24/10) ο παρουσιαστής των «Εικόνων», Τάσος Δούσης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής, «Πρωινό μας» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Φυσικά, η Φαίη Σκορδά τον υποδέχτηκε με μια σφιχτή αγκαλιά αφού δεν δίστασε να του κάνει μια δελεαστική πρόταση στον αέρα της εκπομπής -δείτε αναλυτικά τί συνέβη.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Δούσης στην αρχή της εκπομπής έκατσε μαζί με το υπόλοιπο πάνελ και όταν προβλήθηκε η "κόντρα" ανάμεσα στην Σοφία Μουτίδου και την Κατερίνα Καινούργιου -δείτε εδώ τί έχει συμβεί, ο παρουσιαστής - εκδότης, δεν δίστασε να εκφέρει την δική του άποψη.

Οι δηλώσεις του Τάσου Δούση για την Σοφία Μουτίδου και την Κατερίνα Καινούργιου

«Έχω καταλάβει τί έγινε αλλά θα ξεκινήσω λίγο ανάποδα. Νομίζω ότι πλέον με τα social media έχουμε μια ευκαιρία να καταλαβαίνουμε πολύ εύκολα πλέον, ποιος είναι ο βλαξ ή ποιος είναι ο κακός. Το λέω αυτό γιατί παλιά οι βλάκες κρυβόντουσαν, δεν υπήρχαν τα social media. Τώρα για να καταλάβεις έναν άνθρωπο πρέπει να δεις τί λέει στα social media και να ψυχογραφήσεις λίγο τον άνρθωπο.

Δεν λέω ότι η Σοφία Μουτίδου είναι κακιά. Λέω όμως ότι για να πεις κάτι τέτοιο και να πάρεις μια φωτογραφία δύο ανθρώπων και να μιλήσεις για αυτούς είναι μια μορφή κακίας είναι μια μικρή κακία θα έλεγα, που τα πιο πολλά που λέει η Σοφία Μουτίδου είναι σωστά.

Αλλά μερικές φορές όταν ξεφεύγουμε, ξεφεύγουμε. Από την άλλη μεριά, η Κατερίνα Καινούργιου επειδή την ξέρω και προσωπικά, ξέρω πόσο πολύ έχει προσπαθήσει αυτός ο άνθρωπος και με πλαστικές που τις έχει παραδεχτεί αλλά και με το πρόβλημα που είχε στην ορθοφωνία της να γίνει αυτό που είναι σήμερα. Άρα αυτόν τον άνθρωπο δεν τον στοχοποιείςγια την εμφάνισή του γιατί ξέρεις τί αγώνα έχει δώσει».