Ένας άσχημος χωρισμός η αφορμή της κόντρας - Τι πραγματικά συνέβη με Καίτη Γαρμπή και Άντζελα Δημητρίου

«Από εκεί ξεκίνησε το υποκοριστικό "Καιτούλα", όπως την αποκαλεί η Άντζελα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Από το Σάββατο 22/10 στο live του J2US επικρατεί χαμός ανάμεσα στην Καίτη Γαρμπή και την Άντζελα Δημητρίου. Η κριτής θέλησε να σχολιάσει την εμφάνιση της διαγωνιζόμενος, ωστόσο τα λόγια της εκνεύρισαν την λαίδη, η οποία της απάντησε με "ύφος".

«Τι συμβαίνει σήμερα με την Άντζελα; Νομίζω ότι το κορίτσι είναι πολύ ταλαιπωρημένο και μπράβο του! Γιατί κάτι έχει. Kάτι έχεις Άντζελα ε; Το ματάκι, το ματάκι… Έλα, αφού τα ξέρουμε αυτά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή με την τραγουδίστρια να παίρνει τον λόγο και να απαντά. «Όχι, μια χαρά είμαι. Τίποτα δεν έχει το ματάκι. Είμαι μια χαρά. Και το ματάκι είναι καλά και όλα είναι καλά, Καίτη μου. Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;».

Το γεγονός αυτό έφερε δεκάδες σχόλια στα social media με θαυμαστές και γενικά διάφορους χρήστες, να αναρωτιούνται τι έχει συμβεί ανάμεσα τους. Μάλιστα, η ανάρτηση που έκανε η κόρη της Άντζελας Δημητρίου με την αναφορά της στα... Ορκ, έκανε ακόμη πιο φανερό πως κάτι έχει γίνει. Την απάντηση λοιπόν, έδωσε η εκπομπή Happy Day.

Πως ξεκίνησε η κόντρα της Καίτης Γαρμπή με την Άντζελα Δημητρίου

«Έχουν συγγενική σχέση. Απ’ ότι διαβάζω, ο αδερφός της Άντζελας Δημητρίου υπήρξε παντρεμένος με την αδερφή της Καίτης Γαρμπή και έχουν και ένα παιδί μαζί. Ο χωρισμός δεν ήταν εύκολος, υπήρξε ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι και από εκεί ξεκίνησε το υποκοριστικό «Καιτούλα», όπως την αποκαλεί η Άντζελα», ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου χωρίς ωστόσο να γνωρίζει παραπάνω λεπτομέρειες.

«Με τον χωρισμό διχάστηκαν οι δύο οικογένειες», συμπλήρωσε.