«Δεν αντέχω να δω τις Σέρρες» - Βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής η Ντάνη Γιαννακοπούλου για τον Πάνο Νάτση

«Είναι πολύ δύσκολο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν αντέχω να δω τις Σέρρες» - Βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής η Ντάνη Γιαννακοπούλου για τον Πάνο Νάτση

Το πρωί της Δευτέρας (24/10) η Ντάνη Γιανnακοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, όταν την ρώτησαν για τη σειρά, «Σέρρες» (δείτε εδώ τις πρώτες αντιδράσεις στο Twitter) η ίδια δεν άντεξε και βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής.

Να τονίσουμε πως πρωταγωνιστούσε και ο Πάνος Νάτσης ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 31 ετών όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα επί της οδού Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

Οι δηλώσεις της Ντάνης Γιανακοπούλου για τον χαμό του Πάνου Νάτση

«Δεν το βλέπω, δεν αντέχω. Ένα τρέιλερ έχω δει, έκλαιγα για δύο μέρες και δεν μπόρεσα να δω επεισόδιο, δεν μπόρεσα… Και δεν ξέρω πότε θα δω. Είναι πολύ δύσκολο. Ξεκινήσαμε μαζί στο Θέατρο Τέχνης, ήμασταν συμφοιτητές.

Ο Πάνος ήταν συνοδοιπόρος και στη ζωή και στο θέατρο, σε όλη αυτή τη διαδρομή. Όταν κυνηγάς ένα όνειρο κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, δένεσαι τόσο πολύ με έναν άνθρωπο που… Κρατάς έναν άνθρωπο από το χέρι και στηρίζει ο ένας τον άλλον».

"Τσακίζει" κόκαλα η σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία: «Έφταιγε στο δυστύχημα...»

Ο θάνατος του Πάνου Νάτση σκόρπισε απέραντη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς συμπληρώθηκαν 7 μήνες από το τραγικό δυστύχημα τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινικάτικα» όπου "άνοιξε" την καρδιά της σύντροφός του ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου και μίλησε για τον αγαπημένο της καθώς βιώνει μια αρκετά δύσκολη περίοδο μετά την απώλειά του.

«Στο πένθος προσπαθείς να διαχειρίζεσαι την ημέρα σου, δεν διαχειρίζεσαι τον πόνο. Μια ξυπνάς καλά, μια ξυπνάς περίεργα. Το δέχεσαι, ζεις με αυτό.

Με βοήθησαν τα ζωάκια μου πολύ. Με βοήθησαν οι φίλοι μου και η οικογένειά μου, ήταν συνέχεια μαζί μου. Η μουσική πάρα πολύ και ο Πάνος…

Προσπάθησα να πάω σε κάποιους ειδικούς στην αρχή, δεν μου ταίριαξε. Ούτως ή άλλως, τους δύο πρώτους μήνες τους έχω κενό μνήμης εντελώς. Έπρεπε να σηκωθώ από το πάτωμα.

Η απώλεια είναι το πιο δύσκολο. Και ο θυμός γιατί έφταιγε ο Πάνος στο δυστύχημα. Στην αρχή ήμουν πάρα πολύ νευριασμένη μαζί του. παραβίασε στοπ, είχε πιει, ήταν καθαρά δικό του το φταίξιμο. Όταν υπερτερεί ο θυμός το κάνεις σαν άμυνα για να μην συνειδητοποιήσεις πώς νιώθεις στην πραγματικότητα».