«Δεν μπορώ να τους ακούω να λένε τέτοια πράγματα» - "Κόλαφος" ο Σπύρος Νικολαϊδης κατά του Σταμάτη Φασουλή και της Καίτης Γαρμπή

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν μπορώ να τους ακούω να λένε τέτοια πράγματα» -

Το πρωί της Δευτέρας (24/10) ο Σπύρος Νικολαίδης και η Θέλξη βρέθηκαν καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής, «Happy Day» μετά από την αποχώρησή τους από το Just the 2 of us. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να ρίξει τα καρφιά του στην κριτική επιτροπή και συγκεκριμένα, στην Καίτη Γαρμπή και τον Σταμάτη Φασουλή.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Νικολαίδη

«Παραξενευτήκαμε που αποχωρήσαμε. Με την τελευταία μας εμφάνιση δεν πιστεύαμε ότι θα φύγουμε. Αν μας έδιωχναν την προηγούμενη, εκεί θα έλεγα ότι έχουν και δίκιο και ότι μας άξιζε. Ήμασταν απογοητευμένοι. Οι κριτές μού φάνηκαν μαζεμένοι, όσον αφορά τα σχόλιά τους. Η κυρία Γαρμπή και ο κύριος Φασουλής είπαν ότι θα ήθελαν να έχω αντιγράψει τις κινήσεις του Σάκη Ρουβά.

Δεν θα ήθελα ποτέ να ακούω από ανθρώπους πετυχημένους στο χώρο τους, να λένε στην τηλεόραση τέτοιου είδους συμβουλές και να τα ακούει και η νέα γενιά, καλλιτέχνες και μη, να αντιγράψουν άλλους καλλιτέχνες. Όχι, το αυθεντικό είναι πάντα καλύτερο».

Οι "μπηχτές" του Σπύρου Νικολαϊδη μετά την αποχώρησή του από το J2US

Από το J2US αποχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου 22/10 ο Σπύρος Νικολαϊδης και η Θέλξη οι οποίοι μετά μίλησαν στις κάμερες και φαίνεται πως αυτή η εξέλιξη δεν τους άρεσε.

«Δεν είμαι καθόλου στεναχωρημένος, κουρασμένος είμαι. Ήρθαμε εδώ να περάσουμε καλά, δεν θέλω να μιλήσω για αδικία, ο κόσμος είδε πάρα πολύ καλά τι συνέβη. Από εκεί και πέρα, περάσαμε πολύ ωραία, ήμασταν εδώ για φιλανθρωπικό σκοπό, ήταν ένα πάρτι, πολύ ωραία διαδρομή. Δυστυχώς τελείωσε εδώ, αλλά κάτι καινούργιο θα έρθει. Είναι μυστικό αυτό που είπα στη Βίκυ Σταυροπούλου. Ένας τζέντλεμαν δεν αποκαλύπτει τα μυστικά του», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Νικολαϊδης.