«Κάποια φούσκωσε» - Η εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη πόζαρε στον καθρέφτη και έδειξε την κοιλίτσα της

Η τρυφερή ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Κάποια φούσκωσε» - Η εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη πόζαρε στον καθρέφτη και έδειξε την κοιλίτσα της

Η Μαίρη Συνατσάκη βιώνει μια άκρως ιδιαίτερη περίοδο τον τελευταίο καιρό καθώς πρόκειται να γίνει μανούλα για πρώτη φορά αφού θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή -δείτε εδώ πόσα χρόνια είναι μαζί το ζευγάρι.

Από την άλλη, η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media αφού απολαμβάνει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής (23/10) δημοσίσευσε στα social media την κοιλίτσα της, που πλέον έχω μεγαλώσει αρκετά και δεν κρύβεται.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, πόζαρε μπροστά από τον καθρέφτη του σπιτιού της φορώντας ένα κολλητό μαύρο φόρεμα και στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάποια φούσκωσε».

Η ανάρτηση της εγκυμονούσας, Μαίρης Συνατσάκη

Για αυτούς τους λόγους η Μαίρη διάλεξε τον Ίαν για πατέρα του παιδιού της

Τη Μαίρη Συνατσάκη είχε καλεσμένη πριν από λίγες μέρες η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής της, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε εκτενέστατα στην περίοδο της εγκυμοσύνης που διανύει. Ξεχώρισε ιδιαιτέρως το κομμάτι από την συνέντευξή της στο οποίο αναφέρθηκε στον Ίαν Στρατή, τον σύντροφό της και το τι ήταν αυτό που είδε σε εκείνον και αποφάσισε να κάνει παιδί μαζί του.

Είπε λοιπόν αναφερόμενη στον σύντροφό της:

«Τώρα ήταν ξεκάθαρα ο Ίαν Στρατής. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Έχω φοβερό σεβασμό για τις γυναίκες που λένε θα κάνουν παιδί μόνες τους. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σου γεννιέται αυτό το συναίσθημα, χωρίς να σκέφτεσαι ότι το μοιράζεσαι με κάποιον άλλον. Είναι πακέτο, είναι δύσκολο πολύ. Έγινε ξεκάθαρο ότι ο Ίαν είναι εκεί, αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ διαθέσιμος συναισθηματικά να δώσει.

Δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί. Είμαστε μαζί δύο χρόνια. Γνωριζόμασταν και από πιο πριν και τον είδα σε βασικές αλλαγές του. Νιώθω πολύ ωραία. Μπήκα στον έβδομο και πήρα μια ανάσα», είπε η Μαίρη Συνατσάκη για το πώς αποφάσισε να κάνει οικογένεια με τον Ίαν Στρατή.