«Το κατάλαβε ο Μαρτίκας και ζήτησε συγγνώμη, δεν μπορώ να...» - Οι νέες δηλώσεις του Τριαντάφυλλου μετά την παρεξήγηση με τον Σπύρο

«Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μπορεί να έρθει όποτε θέλει να δούμε αν θα με πατήσει κάτω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το κατάλαβε ο Μαρτίκας και ζήτησε συγγνώμη, δεν μπορώ να...» - Οι νέες δηλώσεις του Τριαντάφυλλου μετά την παρεξήγηση με τον Σπύρο

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και την Πέννυ Καβέτσου μίλησε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιθυμία του να συμμετάσχει στο Survivor All Star αλλά και στον Σπύρο Μαρτίκα, με τον οποίον πρόσφατα έλυσε την παρεξήγηση που είχαν.

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου

«Η αγάπη του κόσμου είναι δώρο θεού. Το να πάω στο Survivor All Star δεν είναι θέμα χρημάτων. Τα 5000 ευρώ την εβδομάδα είναι πολύ καλά λεφτά. Ο Μαρτίκας το κατάλαβε και είπε το παιδί συγγνώμη. Δεν μπορώ να ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας, αν το έκανα θα ήμουν τώρα στο τρελάδικο.

Αν μπορούσα να πάρω παραπάνω από 5000 την εβδομάδα, θα το ήθελα. Έχω κάνει έξι ραντεβού με την πάραγωγή, πάω και πίνω καφέ γιατί είμαι… πρόεδρος. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλω να είναι στο All Star σαν παίκτης, ας γίνει παρουσιαστής μετά. Αν πάει ο Ντάνος, θα πάω κι εγώ. Δεν μπορώ να αφήσω ξανά την οικογένειά μου και να φύγω. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μπορεί να έρθει όποτε θέλει να δούμε αν θα με πατήσει κάτω», κατέληξε ο γνωστός τραγουδιστής.

Η δημόσια συγγνώμη του Σπύρου Μαρτίκα στον Τριαντάφυλλο

Η Super Κατερίνα εντόπισε τον Σπύρο Μαρτίκα στους δρόμους της Αθήνας και βρήκε την αφορμή να τον ρωτήσει για την ζωή του, αλλά και για την πιθανότητα συμμετοχής του στον νέο κύκλο του Survivor. Ο φαρμακοποιός, λοιπόν, μίλησε για το νέο του λουκ (δείτε εδώ την αντίδραση της Βρισηίδας), για την κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο και για πολλά ακόμη.

Όσον αφορά το All Star Game, φαίνεται πως θα ήθελε πολύ να βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο, αλλά δεν του έχει γίνει κάποια πρόταση από την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί.

«Επανήλθα στο προηγούμενο μου λουκ και αρέσει και στη Βρισηίδα. Δεν ξέρω γιατί έγραφαν ότι είμαι γκέι, δεν το κατάλαβα γιατί το έγραφαν», είπε αρχικά.

«Ζητάω συγγνώμη από τον Τριαντάφυλλο αν παρεξήγησε. Του έστειλα μήνυμα και του είπα ότι δεν θεώρησα ότι είπα κάτι περίεργο. Τον θεωρώ πολύ έξυπνο γιατί εκμεταλλεύτηκε τη δημοσιότητα από το παιχνίδι και αναζωπύρωσε την καριέρα του», συμπλήρωσε εξηγώντας πως έχει λυθεί το θέμα μεταξύ τους.

Και κατέληξε: «Μακάρι να μου κάνουν και μένα πρόταση για το All Star Survivor».