Με τσιγάρο στο χέρι, μπύρα και αμάνικη μπλούζα - Άλλος άνθρωπος ο Βασίλης Μπισμπίκης στο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Πήγε να απολαύσει την αγαπημένη του ομάδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Πολλές αγάπες έχει ο Βασίλης Μπισμπίκης, όπως την νέα σειρά που πρωταγωνιστεί "Αυτή η νύχτα μένει" (δείτε εδώ τις αποψινές 24/10 εξελίξεις), την Δέσποινα Βανδή και τον Παναθηναικό. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram ένα στιγμιότυπο από τον αγώνα που παρακολούθησε το βράδυ της Κυριακής, στο Γήπεδο Αλεξάνδρας.

Ο ηθοποιός παρακολούθησε την ομάδα του Παναθηναϊκού από την Θύρα 13 μιας και όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν πηγαίνει συχνά στη θύρα των οργανωμένων οπαδών της Λεωφόρου και συχνά φωτογραφίζεται με άλλους φίλους του «τριφυλλιού».

«Παναθηναϊκός είμαι, στον Παναθηναϊκό πηγαίνω, όποτε μπορώ και δεν έχω παράσταση, κατά τ’ άλλα πιο πιτσιρικάς ήμουν συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Σε όλα τα Final 4, Ισραήλ, Βαρκελώνη, Παρίσι. Έχω πάει, με καράβι στο Ισραήλ. Στα άλλα με λεωφορείο. Η εκδρομή που πήγαμε στο Μπερσί για το ευρωπαϊκό, ήταν 15 μέρες γιατί πριν ήμασταν μία εβδομάδα Ολλανδία, που είχαμε κερδίσει 1-0 τον Άγιαξ. Ήμουν μέσα. Ήμασταν 15μερη εκδρομή. Με ένα πούλμαν είχαμε φύγει από Ελλάδα και καπάκι πήγαμε Μπερσί και παίρνουμε και το ευρωπαϊκό. Καταλαβαίνεις τι τρέλα ήταν αυτή», είχε πει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Η φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη στο γήπεδο του Παναθηναικού

Η φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη στο γήπεδο του Παναθηναικού
Instagram / vasilis bisbikis

Στο μεταξύ ο ίδιος ετοιμάζει να αγοράσει οικόπεδο στην Κρήτη

Ο... κουμπάρος της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, Μανώλης Κονταρός, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast at star και αφού μίλησε για την ζωή και την οικογένειά του, αναφέρθηκε και στα πλάνα που έχει ο ηθοποιός για την συμβίωση και την σχέση του με την γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Ήταν ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της καριέρας μου. Κάθε μέρα ήμουν και κάπου αλλού και δεν πρόλαβα να κάνω διακοπές με την οικογένειά μου. Η αλήθεια είναι ότι έχω στερηθεί την οικογένειά μου και τώρα που τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, βλέπω πως δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές που θα έπρεπε. Και εγώ για την οικογένειά μου το έκανα. Με τα παιδιά μου έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι. Με συμβουλεύουν αυτά και όχι εγώ. Είναι οι καλύτεροι συνεργάτες μου. Ο γιος μου χειρίζεται τους λογαριασμούς μου στα social media. Τα μεγάλα μου παιδιά δε θέλουν να ασχοληθούν με το τραγούδι, αλλά το μικρό έχει τη σπιρτάδα» είπε αρχικά ο Μανώλης Κονταρός ενώ μίλησε και για το αγαπημένο του φιλικό ζευγάρι, τον Βασίλη και την Δέσποινα.

«Η Δέσποινα και ο Βασίλης είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι και με τιμούν με τη φιλία τους. Τους εκτιμώ και τους αγαπώ. Γνώρισα πρώτα τη Δέσποινα και μετά τον Βασίλη. Αλλά με τον Βασίλη έχουμε κάτι κοινό. Είναι κολλητός με τους παιδικούς μου φίλους από το δημοτικό. Είναι μάγκας. Είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι και δεν το κρύβουν (δείτε εδώ βίντεο με τα παθιασμένα φιλιά τους στα παρασκήνια του J2us). Αν προχωρήσουν τη σχέση τους θα μας το δείξουν. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Βασίλης αγαπά πολύ την Κρήτη και θέλει να βρει ένα οικόπεδο στον Αποκόρωνο, να φτιάξει ένα σπίτι, να κατεβαίνει όποτε έχει χρόνο, να ανταμώνουμε εκεί όλοι οι φίλοι. Άρα θα ζει και τον έρωτά του εκεί», σχολίασε ο Μανώλης Κονταρός.