«Εγώ έχω να πω ότι ήταν μία...» - Η αποκάλυψη της Ζενεβιέβ Μαζαρί για την Παπαγεωργίου μετά τις δηλώσεις της για το GNTM

Τι είπε για το πρόβλημα υγείας της Ηλιάνας και το μπούλινγκ που δεχόταν κατά την διάρκεια του ριάλιτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Εγώ έχω να πω ότι ήταν μία...» - Η αποκάλυψη της Ζενεβιέβ Μαζαρί για την Παπαγεωργίου μετά τις δηλώσεις της για το GNTM

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας 24/10 η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία μίλησε για την συνεργασία της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο GNTM αλλά και τον ρόλο της στο Asia Express (δείτε εδώ όσα είδαμε στο χθεσινό 23/10 επεισόδιο).

Οι δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί για την Ηλιάνα & το Asia Express

Αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις της Ηλιάνας για τις δυσκολίες που πέρασε με την υγεία της, όσο βρισκόταν στο ριάλιτι μοντέλων, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ξεκαθάρισε: «Εγώ για την Ηλιάνα έχω να πω ότι ήταν μία απίστευτη επαγγελματίας που κάνει τη δουλειά της χωρίς εντάσεις. Δεν γνώριζα τίποτα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που είχε εκμυστηρευτεί το πρόβλημα της υγείας της, ούτε το χειρουργείο της».

Για το Asia Express: «Τον λατρεύω αυτόν τον ρόλο γιατί σου επιτρέπει να είσαι το εαυτός σου. Κάνω τις αποστολές των παικτών και έτσι βλέπω τον εαυτό μου μέσα από πράγματα που βλέπω και μετά τους παίκτες πως τα βίωσαν και μου αρέσει πάρα πολύ. Έχω ξεχωρίσει τρία με τέσσερα ζευγάρια».

Τι είχε πει ακριβώς η Ηλιάνα για το GNTM και το πρόβλημα υγείας της

Μια αποκαλυπτική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ένα αμερικανικό podcast και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο εργασιακό μπούλινγκ που βίωσε στο GNTM αλλά και τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε με προβλήματα υγείας.

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου 22/10 στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

«Γύρισα στην Ελλάδα γιατί ήμουν στην Αμερική και ή θα τα κατάφερνα ή όχι στο μόντελινγκ, δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο. Είχα άγχος γι΄αυτό. Αρρώσταινα περισσότερο, ήταν δύσκολο να καταλάβω τη δουλειά γιατί ήταν η πρώτη φορά που το έκανα και προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο. Βίωσα μπούλινγκ στη δουλειά. Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ μετά είχα μία εγχείρηση. Στη δεύτερη σεζόν ήμουν πολύ άσχημα έκανα εγχειρήσεις, έπαιρνα φάρμακα.

Αν με ήξερε κάποιος θα το καταλάβαινε γιατί τη μία έπαιρνα βάρος, την άλλη έχανα. Ήταν εφιάλτης αλλά προσποιούμουν» είπε η παρουσιάστρια που δεν αναφέρθηκε καθόλου στο Love Island και στο πρόωρο τέλος του.