«Νομίζω ότι πρέπει να έχει θέμα...» - Η απάντηση της Κάτιας Δανδουλάκη στις δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη

«Αυτό πρέπει να είναι, γιατί έχει μείνει μόνος του πολλά χρόνια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Νομίζω ότι πρέπει να έχει θέμα...» - Η απάντηση της Κάτιας Δανδουλάκη στις δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη

Εκτός από τον Δημήτρη Γεωργαλά, καλεσμένη στο πλατό του The 2night show το βράδυ της Δευτέρας 25/10 βρέθηκε και η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία απάντησε στην πρόσφατη συνέντευξη του Χρήστου Πολίτη κι όσα δήλωσε για την εποχή που πρωταγωνιστούσαν στην Λάμψη.

Οι δηλώσεις της Κάτιας Δανδουλάκη για τον Χρήστο Πολίτη

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, όπως σου είπα, γιατί με τον Χρήστο Πολίτη είχαμε περάσει καταπληκτικά. Μα δεν τα ένιωθε γιατί αν τα ένιωθε, θα τα έβλεπα. Νομίζω ότι πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης.

Αυτό πρέπει να είναι, γιατί έχει μείνει μόνος του πολλά χρόνια. Είναι δική του επιλογή. Κάποιο τέτοιο θέμα θα είναι γιατί δεν μπορώ να σου πω ότι ζούσα αυτήν την πραγματικότητα. Δεν τη ζούσα. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να μην τους ενοχλούν και να βγαίνουν μία στιγμή που είναι έτσι το ψυχικό τους μέσα», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Δανδουλάκη.

Το επίμαχο απόσπασμα από τη συνέντευξη του Χρήστου Πολίτη

Μιλώντας πρόσφατα σε site, αλλά και στα κανάλια ο άλλοτε Γιάγκος Δράκος ανέφερε:

«Προφανώς το έκανα για τα λεφτά(τη Λάμψη). Δεν είχα μία γιατί τα είχα ρίξει όλα στο Απλό Θέατρο που τότε ήταν πίσω από το Πάντειο, όπου ανέβαζα ποιοτικά έργα. Έφτασα όμως να παίρνω από τη μάνα μου χρήματα για τσιγάρα και βενζίνη. Και υποτίθεται ότι ήμουν γνωστός πρωταγωνιστής. Αποφασίζω λοιπόν να κάνω τη «Λάμψη». Χρήστο, παραπάνω από 1.100.000 δρχ δεν μπορούμε να σου δώσουμε, μου λένε. Μάλλον με δουλεύουν, σκέφτηκα, όταν άκουσα το ποσό. Ήταν αστρονομικό για μένα. Δηλαδή αν μου έλεγαν 100.000 το μήνα πάλι θα μου φαίνονταν πολλά.

Πόσο παίρνει η Δανδουλάκη; τους ρωτάω. Λίγο παραπάνω από σένα, μου λένε. Καλά λέω, ας της κάνουμε τη χάρη, γιατί μέχρι τώρα ό,τι έχουμε κάνει μαζί, είμαι πρώτο όνομα εγώ. Έλα όμως που σύντομα μαθαίνω ότι η Δανδουλάκη δεν παίρνει 50.000 παραπάνω, αλλά συνολικά 2.000.000 και βάλε. Με απειλή παραίτησης με πάνε στο 1,5 εκατομμύριο. Αλλά αργότερα μαθαίνω ότι η Δανδουλάκη παίρνει 3.000.000 τελικά. Η «Λάμψη» εν τω μεταξύ είχε τεράστια επιτυχία, τα έσοδα του ΑΝΤ1 ήταν τρομακτικά. Ήμουν δηλαδή ριγμένος, όχι όμως μόνο οικονομικά. Εξαρχής η Δανδουλάκη είχε θέσει όρο να είναι στους τίτλους: «Η Λάμψη με την Κάτια Δανδουλάκη». Ήθελε να μπει πρώτο όνομα. Άντε, λέω εγώ, ας μπει μετά «και ο Χρήστος Πολίτης». Όχι, μου λένε, δεν θέλει κανένα πλάι της. Κι εγώ που πάω; ρωτάω».