Hράκλειο: Η 38χρονη είχε σχέση με νικητή γνωστού ριάλιτι - «Μου έστελνε πάνω από 450 ροζ βίντεο με άλλους συντρόφους»

«Δημιουργούσε πολλά προβλήματα σε εμένα και την οικογένειά μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Hράκλειο: Η 38χρονη είχε σχέση με νικητή γνωστού ριάλιτι - «Μου έστελνε πάνω από 450 ροζ βίντεο με άλλους συντρόφους»

Σοκάρουν οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση στην Κρήτη, όπου 38χρονη έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της. Στο φως μέρα με την ημέρα έρχονται νέα στοιχεία, ενώ όπως έγινε γνωστό στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με νικητή πολύ γνωστού ριάλιτι.

Ο λόγος για τον Στέφανο Κοkoλογιάννη, τον νικητή του Mission. Οι δυο τους όπως αποκάλυψε ο ίδιος είχαν μια σύντομη σχέση στο παρελθόν και του είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

«Αυτά που ακούστηκαν ότι η 38χρονη είχε ξυλοκοπηθεί από τα αδέρφια του συντρόφου της είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας», ανέφερε ο Στέφανος Κοkoλογιάννης.

«Ουδέποτε υπήρξα παντρεμένος με την συγκεκριμένη κοπέλα, ουδέποτε υπήρξα αρραβωνιασμένος, όπως και δεν αποκτήσαμε παιδί μαζί, το ξεκαθαρίζουμε αυτό. Είχαμε μία σύντομη ερωτική σχέση. Θεωρώ άκρως απαράδεχτο και αδιανόητο αυτό που γίνεται από τα Μέσα, όλες αυτές τις ημέρες. Δηλαδή, αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος είναι θύμα και κινδυνεύει με τη ζωή του και κάποιοι προσπαθούν να δικάσουν το παρελθόν αυτού του ανθρώπου που έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη για πράξεις που έκανε στο παρελθόν κι έχει εκτίσει την ποινή του. Είναι λάθος».

Για τον χωρισμό τους επεσήμανε στο T-live: «Ασυμφωνία χαρακτήρων! Κατηγορήθηκα και εγώ από την συγκεκριμένη στο παρελθόν ότι την ξυλοκοπούσα και την κακοποιούσα, εννοείται πως δεν της έχω κάνει τίποτα. Γι’ αυτό και αθωώθηκα».

Τι έλεγε η 38χρονη για το χωρισμό της από τον Κοκολογιάννη

Αποσπάσματα προβλήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 24/10 στην εκπομπή.

«Ο άνθρωπος αυτός μου έχει καταστρέψει τη ζωή. Με έχει χτυπήσει πάρα πολλές φορές κι επειδή αυτό το πράγμα δεν σταματάει πουθενά, αποφάσισα να τον καταγγείλω. Το έχω ξανακάνει στο παρελθόν, αλλά το έχω αποσύρει γιατί μου υποσχόταν ότι θα σταματήσει. Οι άνθρωποι αυτοί είναι αδίστακτοι, δεν καταλαβαίνουν από όμορφο τρόπο. Συνεχίζουν και απειλούν, με χτυπούν, με εξυβρίζουν, φοβάμαι για τη ζωή μου και τη σωματική μου ακεραιότητα» είχε καταγγείλει το 2009.

«Αποσύρομαι γιατί δεν μου άρεσε να είμαι το τρίτο πρόσωπο. Πλέον συνειδητά. Αυτό το πράγμα, δεν το άντεχα. Και επέστρεψα στον πρώην σύζυγό μου. Αυτό το πράγμα, δεν το δέχτηκε ποτέ. Διαρκώς με πολύ όμορφο τρόπο, όμως, δε μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα, ερχόταν στο σπίτι μου, με παρακαλούσε. Θα με σκότωνε. Με χτυπούσε αλύπητα. Με χτυπούσε με το όπλο στο κεφάλι για να μου αφήσει σημάδι. Με έριξαν κάτω, με έσερναν κάτω. Συνέβησαν στο κέντρο του Ηρακλείου κι αυτά κατήγγειλα στην αστυνομία» έλεγε τότε η 38χρονη.

«Μ έβγαλε από τα καλλιστεία. Προσπαθούσε να με διαβάλλει μέσω της παραγωγής. Είχε μία γνωστή στην παραγωγή. Με ξυλοκόπησε γι’ ακόμα μία φορά. Και με ανάγκασε να παραιτηθώ» υποστήριζε.

Λίγες ώρες μετά την συνέντευξη του στο T-live μίλησε και στο Super Κατερίνα

«Πριν από 15 χρόνια ήμουν για λίγους μήνες μαζί της. Ήταν η χειρότερη σελίδα στη ζωή μου. Δημιουργούσε πολλά προβλήματα σε εμένα και την οικογένειά μου όπως κάνει και τώρα στο θύμα. Αν το έκανε άντρας αυτό, θα μιλούσαμε για γυναικοκτονία και μισογυνισμό.

Μιλάμε για τον πιο διαστροφικό άνθρωπο δίχως ηθικούς φραγμούς. Σε εμένα έστελνε πάνω από 450 ροζ βίντεο με άλλους συντρόφους για να μου σπάσει τα νεύρα. Σκοπός της είναι να βάλει τα αδέρφια να σκοτωθούν όπως έκανε και σε εμένα με τα δικά μου αδέρφια», ξέσπασε. Μάλιστα, έχει ήδη αποκαλυφθεί πως η 38χρονη έστελνε ροζ βίντεο και στον αδερφό του εν διαστάσει συζύγου της.