Το ανακοίνωσε η Καινούργιου στο Super Κατερίνα - Το επόμενο βήμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά τη γέννα

Τι θα συμβεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το ανακοίνωσε η Καινούργιου στο Super Κατερίνα - Το επόμενο βήμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά τη γέννα

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να διανύει τον 7ο μήνα εγκυμοσύνης της, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν συζητάει για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Ναι μεν το Instagram είναι μια πηγή χρημάτων (δείτε πόσους followers έχει ψεύτικους), ωστόσο, την τηλεόραση την αγαπάει και όπως φαίνεται θα επιστρέψει σε αυτήν.

Η εκπομπή Super Κατερίνα, αποκάλυψε το νέο της βήμα μετά την γέννα του παιδιού της, στο οποίο την έχουμε δει και στο παρελθόν και μάλιστα να το κάνει πολύ καλά.

Το βήμα της Σπυροπούλου μετά την γέννα

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι κάθετος στο να παρουσιάσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το My Style Rocks και όχι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την οποία συζητούσε στην αρχή (δείτε εδώ γιατί δεν την θέλει).

Μάλιστα, το show μόδας προορίζεται για μετά το Γενάρη, έτσι ώστε να έχει γεννήσει και να μπορεί να εργαστεί.

Οι 3 άνδρες που συζητάνε για την κριτική επιτροπή

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» είδαμε το πρωί 10/6 αναλυτικό ρεπορτάζ γύρω από τις συζητήσεις που υπάρχουν για την κριτική επιτροπή του αγαπημένου παιχνιδιού «My style rocks». Ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπέζας έδωσε ότι πληροφορία γνωρίζει γύρω από τα ονόματα που είναι ψηλά στη λίστα του Ατζούν για να αναλάβουν αυτό το ρόλο.

Προς το παρόν πέρα από την Έλενα Χριστοπούλου, έχει ακουστεί ακόμα το όνομα του Άγγελου Μπράτη, και του Στέλιου Κουδουνάρη, που μάλιστα ανέβασαν φωτογραφία με την Έλενα στο instagram, αλλά και του σχεδιαστή κοσμημάτων και πρώην παίκτη του survivor Περικλή Κονδυλάτου. Μάλιστα ο τελευταίος είχε πει σε συνέντευξη ότι είναι ανοικτός σε προτάσεις και συζητάει διάφορα.