«Βλακεία μου αν διαχώρισα...» - Η απάντηση του Χρήστου Λούλη για την Ζέτα Μακρυπούλια με αφορμή τις αιχμηρές δηλώσεις του το 2011

Τι είπε ο ηθοποιός για την "κόντρα" του με την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Βλακεία μου αν διαχώρισα...» - Η απάντηση του Χρήστου Λούλη για την Ζέτα Μακρυπούλια με αφορμή τις αιχμηρές δηλώσεις του το 2011

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη Φαίη Φώτου μίλησε το πρωί της Τρίτης 25/10 ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, μιας και θα παίξουν φέτος μαζί στο Εθνικό Θέατρο, ωστόσο φημολογείται ότι θα συμμετέχει και μια σειρά.

Ο ηθοποιός μίλησε λοιπόν για τις δηλώσεις που είχε κάνει το 2011, όπου είχε αποκαλέσει την παρουσιάστρια απλά ωραία γυναίκα και όχι ηθοποιό.

«Έχω παίξει σε παραστάσεις και σίριαλ με ερασιτέχνες, με τεχνικούς που έκαναν μια σκηνή, με ένα παιδί και με ένα σκυλί. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι ηθοποιοί; Είναι μια όμορφη γυναίκα, την οποία την ξέρει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ χαριτωμένη και κάνει αυτό που κάνει μια χαρά. Δεν κάνουμε, όμως, το ίδιο πράγμα», είχε πει χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια του Χρήστου Λούλη για την Ζέτα Μακρυπούλια

«Βλακεία μου αν διαχώρισα το πνεύμα από την ομορφιά. Δεν διαχωρίζονται αυτά. Δεν θα μιλήσω για όσα είχα πει για τη Ζέτα Μακρυπούλια», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης, βάζοντας όπως φαίνεται τέλος στην μεταξύ τους κόντρα.

Λίγα λόγια για την παράσταση που θα πρωταγωνιστήσουν

Η Ζέτα Μακρυπούλια θα βρεθεί στο νέο έργο «Μια νύχτα στην Επίδαυρο» το οποίο και αποτελεί σύλληψη του Νίκου Καραθάνου ο οποίος και θα υπογράψει τη σκηνοθεσία του και θα παίξει μαζί με τον συγκεκριμένο ηθοποιό, Χρήστο Λούλη. Η συγκεκριμένη παραγωγή θα ανέβει στη σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλη στο θέατρο Rex.

Μετά το τέλος μιας σπουδαίας παράστασης οι σπουδαίοι καλλιτέχνες μπαίνουν λιμασμένοι σε μια πασίγνωστη ταβέρνα, μπλέκονται με το προσωπικό, υποκλίνονται στους εαυτούς τους, εκεί ανάμεσα σε μπριζόλες, ψέματα και ιδρώτα, χυμάνε ο ένας πάνω στον άλλον σε ένα μακελειό χωρίς προηγούμενο που τους οδηγεί στον Κάτω Κόσμο με τη γεύση της τυρόπιτας στο στόμα. Μια νυχτερινή φάρσα για τα ξέγνοιαστα και καμένα καλοκαίρια της ζωής μας στην Επίδαυρο, ένα μεταφυσικό μιούζικαλ για το σφίξιμο της καρδιάς μας στο πήγαινε και στο έλα αυτής της εκδρομής. Μια τρελή κωμωδία για την αληθινή τραγωδία που συμβαίνει όχι στο θέατρο, αλλά εκεί έξω… στη ζωή.

Ένα μουσικό ντελίριο για την παραζάλη της υπεροψίας, ένας «εθνικός» σαρκασμός για την Ελλάδα, την αλαζονεία και την ασημαντότητά μας. Στην παραγωγή που θα ανέβει από τις 16 Φεβρουαρίου 2023 η Ζέτα Μακρυπούλια θα συμπράξει σκηνικά μαζί με τον Χρήστο Λούλη.

Επίσης, μαζί με τους δυο ηθοποιούς, θα συνυπάρχουν μεγάλα και πολύ γνωστά ονόματα.