Ράδιο Αρβύλα: Δηλώσεις "καρφί" από τον Αντώνη Κανάκη - «Εκεί στον ΣΚΑΪ, η εκπομπή “Σήμερα” είναι της Νέας Δημοκρατίας;»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: Δηλώσεις

Το βράδυ της Τρίτης (25/10) ξεκίνησε για μια ακόμη φορά η εκπομπή, «Ράδιο Αρβύλα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 -δείτε εδώ τί νούμερα τηλεθέασης σημειώνει.

Μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Κανάκης μαζί με την υπόλοιπη παρέα τοποθετήθηκαν αναφορικά με τις δηλώσεις του δημοσιογράφου Μάκη Παπαπαναγιώτου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα». Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής ακούγοντας τον να αφήνει να εννοηθεί πως η Ελλάδα είναι η «ουτοπία» της Ευρώπης αφού κανείς δεν διαδηλώνει στους δρόμους δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής:

«Εκεί στον ΣΚΑΪ, η εκπομπή “Σήμερα” είναι της Νέας Δημοκρατίας; Εκεί έχουμε τον “δημοσιογράφο” Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, ανεξάρτητο δημοσιογράφο…, ο οποίος προσπαθεί να πει κάτι καλό για την κυβέρνηση αλλά…».

Οι καυστικές δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη στον αέρα της εκπομπής "Ράδιο Αρβύλα"

«Τι ξεφτίλα να κυκλοφορούν φωτογραφίες...» - Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη

Λεπτό προς λεπτό σημειώνονται ολοένα και περισσότερες εξελίξεις αναφορά με την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό, με τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως να είναι σοκαριστικές, ειδικά αυτές που αφορούν την μητέρα της.

Φυσικά, οι εκπομπές αναφέρονται συνεχώς στην εν λόγω υπόθεση όσο κυκλοφορούν σε κινητά τηλέφωνα δημοσιογράφων και παρουσιαστών φωτογραφίες της 12χρονης σε ακατάλληλες σκηνές, κάτι που προκάλεσε την οργή του Αντώνη Κανάκη, ο οποίος ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης 20/10 στον αέρα των «Ράδιο Αρβύλα».

«Το άλλο εξοργιστικό το οποίο δεν χρειάζεται να το πούμε εδώ που τα λέμε αλλά δεν μπορούμε… Τι ξεφτίλα είναι αυτή να κυκλοφορούν φωτογραφίες ανήλικοιυ θύματος βιασμού για πλάκα σε κινητά παρουσιαστών εκπομπών, δημοσιογράφων σε όλη την Ελλάδα. Σε ποια χώρα γίνονται αυτά τα πράγματα; Τι χώρα είμαστε;», είπε ο παρουσιαστής.