«Σήμερα...» - Σούσουρο με την ανακοίνωση της Ντόρας Μπακογιάννη

"Έσκασαν" τα ευχάριστα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε προκαλέσει ρίγη συγκίνησης με την ανάρτησή της -δείτε εδώ τί είχε συμβεί.

Ωστόσο, η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας την Τρίτη (25/10) μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γνωστοποίησε πως έκανε το επικαιροποιημένο εμβόλιο για τον κορωνοϊό -δείτε εδώ αναλυτικά τα κρούσματα στην Ελλάδα.

Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη

Μεταξύ άλλων, η Ντόρα Μπακογιάννη έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Σήμερα εμβολιάστηκα με το επικαιροποιημένο εμβόλιο για τον covid και σας καλώ να το κάνετε και εσείς γιατί σώζει ζωές.

Στην συνέχεια επισκέφθηκα τις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ για να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους για τον επαγγελματισμό και τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους ιδιαίτερα κατά την περίοδο του καλοκαιριού που τα Χανιά σημείωσαν ρεκόρ τουριστών. ⠀

Επίσης συζητήσαμε για την πρόσθετη στελέχωση του ΕΚΑΒ, τη δημιουργία πολυδύναμου κέντρου στον Πλατανιά και το νέο σύγχρονο κτίριο του ΕΚΑΒ σε οικόπεδο του νοσοκομείου Χανίων».

"Αυτή η αρρώστια έχει να κάνει με..." - Η εξομολόγηση της Ντόρας Μπακογιάννη για τη μάχη με τον καρκίνο

H Ντόρα Μπακογιάννη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, όπου μίλησε για όλα μεταξύ άλλων και για την νύφη της, σύζυγο του γιο της Κώστα Μπακογιάννη, Σία Κοσιώνη, αποκαλύπτοντας τις σχέσεις τους.

Επίσης, αναφέρθηκε και στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο. Η πολιτικός αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας της πριν μερικούς μήνες και το κύμα συμπαράστασης ήταν μεγάλο.

«Δέχτηκα ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης από τον κόσμο και αυτό μου έκανε πάρα πολύ καλό γιατί αυτή η αρρώστια έχει να κάνει και με την ψυχολογία. Πάρα πολλοί άνθρωποι σαν εμένα βρήκαν το θάρρος να βγουν να το πουν γιατί στην Ελλάδα ο καρκίνος είναι μια λέξη που πολύ μεγάλο ποσοστό δεν τη λέει. Το ανακάλυψα τελείως τυχαία. Πήγα σε μια πολύ νέα κοπέλα, διαβητολόγο που μου ζήτησε κάποιες εξετάσεις και της φάνηκε κάτι περίεργο στα αποτελέσματα. Σίγουρα φοβάσαι. Δε σου αρέσει η ιδέα ότι αύριο η ζωή σου μπορεί να τελειώσει» είπε.