Survivor All Star: Ένα βήμα πριν πουν το τελικό "ναι" η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας;

Όλα όσα αποκάλυψε το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor All Star: Ένα βήμα πριν πουν το τελικό

Το μεσημέρι της Τρίτης (25/10) ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου όπου έγιναν αυρέως γνωστοί μέσα από την συμμετοχή τους στο Survivor, "μπούκαραν" στο πλατό της εκπομπής, «Καλό Μεσημεράκι» όπου λίγο νωρίτερα παρακολουθήσαμε τον Νίκο Μουτσινά να ρίχνει τα "καρφιά" του σε πρώην συνεργάτη του -δείτε εδώ τί συνέβη.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι έκανε έφοδο ντυμένο για το Halloween. Οι δυο τους μίλησαν τόσο για την σχέση τους καθώς είναι αχώριστοι, όσο και για το ενδεχόμενο να συμμετέχουν στο Survivor All Star. Άραγε αναμένεται να τους δούμε και πάλι στον Άγιο Δομίνικο;

Θα συμμετέχουν στο All Star Survivor η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα;

20.000 ευρώ τον μήνα στους λογαριασμούς τους - Ποιοι παίκτες του Survivor 1 μπαίνουν στο All Star

Τρεις μέρες γινόντουσαν ραντεβού στην Acun Media για να αποφασίσουν τελικά αν θα γίνει την επόμενη σεζόν το πολυαναμενόμενο Survivor All Star και ποια «αστέρια» από τις προηγούμενες σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης θα καλεστούν για να στελεχώσουν τις ομάδες του All Star στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ στον Άγιο Δομίνικο.

Ο κόσμος φαίνεται ότι θέλει πολύ μία all star έκδοση του ριάλιτι και η προεργασία για τον Τούρκο παραγωγό έχει ξεκινήσει πριν το τέλος της πέμπτης σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες. Σημαντική θα είναι η απουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου, του «Ντάνου», ο οποίος δυστυχώς για τους φανατικούς υποστηρικτές του δεν θα μπορέσει να συμμετέχει λόγω υποχρεώσεων. Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα ήθελε να αναλάβει μόνο την παρουσίαση.

Σημαντικά είναι όμως τα ονόματα που έχουν ως τώρα προσεγγιστεί από την παραγωγή για να συμμετέχουν στο All Star Survivor. Ο λόγος για τους... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr