Σπάνια βραδινή έξοδος για την Ευγενία Δημητροπούλου και τον σύζυγό της, Στέλιο Βλατάκη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ευγενία Δημητροπούλου φαίνεται πως βιώνει μια αρκετά περίοδο τόσο στην επαγγελματική της ζωή όσο και στην προσωπική καθώς είναι τρελά ερωτευμένη με τον αγαπημένο της σύζυγο, Στέλιο Βλατάκη ο οποίος διακεκριμένος Νευροχειρουργός.

Μπορεί οι δυο τους να κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις μιας και επιθυμούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή, ωστόσο ο φακός του YouWeekly.gr τους "τσάκωσε" το βράδυ της Τρίτης (25/10) στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Φιλιά, Όσκαρ…».

Όπως θα δείτε από τις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες, το ζευγάρι είναι πιο ταιριαστό από ποτέ, αφού πόζαραν χαμογελαστοί στην κάμερα.

Βραδινή έξοδος για την Ευγενία ΔΗμητροπούλου και τον Στέλιο Βλατάκη

Ευγενία Δημητροπούλου με τον σύζυγό της, Στέλιο Βλατάκη
Στέλιος Βλατάκης - Ευγενία Δημητροπούλου

«Περάσαμε πολλές δυσκολίες» - Η αποκάλυψη της Ευγενίας Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της

Η Ευγενία Δημητροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για την υιοθεσία της κόρης της αλλά και για το πώς πέρασε το πρώτο καλοκαίρι μαζί της.

«Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που ήμασταν μαζί με την μικρούλα μας. Ήταν πολύ ωραία, πολύ διαφορετικά. Ξεχνάς ότι μπορείς να κάθεσαι κάπου και να βουτάς στη θάλασσα όποτε θες. Τρέχεις γύρω από ένα 2χρονο παιδί. Είναι πολύ ωραία. Το θέλαμε πάρα πολύ και ήμασταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό.

Αλλάζουν όλες οι προτεραιότητες, απλώς επειδή ήταν κάτι που το παλέψαμε πάρα πολύ προκειμένου να γίνει και περάσαμε πολλές δυσκολίες και ήταν ένας δρόμος όχι τόσο εύκολος, είμαστε πολύ χαρούμενοι για όλο αυτό».