«Δεν έχω συνέλθει ακόμα» - "Τσακίζει" κόκαλα η εξομολόγηση της Ελένης Ουζουνίδου για την απώλεια του Πάνου Νάτση

«Με σόκαρε ο θάνατός του»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν έχω συνέλθει ακόμα» -

Το βράδυ της Τρίτης (25/10) η Ελένη Ουζουνίδου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «The 2night show» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός "άνοιξε" την καρδιά της και αναφέρθηκε για την απώλεια του Πάνου Νάτση που την "τσάκισε".

Από την άλλη, αναφέρθηκε για την ενασχόλησή της με την υποκριτική και τον λόγο που απέφευγε για πολλά χρόνια να παίζει στην τηλεόραση αφού την βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά, «Ποιος Παπαδόπουλος» -δείτε εδώ τί νούμερα τηλεθέασης σημείωσε.

Οι δηλώσεις της Ελένης Ουζουνίδου

«Έκανα την Ευτυχία, τη μαμά του Πάνου Νάτση, με έχει σοκάρει ο θάνατός του. Δεν έχουμε συνέλθει ακόμα. Ένα εξαιρετικό παιδί. Εξαιρετικό χιούμορ… Εξαιρετικό παιδί. Γνωριζόμασταν από τον Αστέρα Ραχούλας που ήταν η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση… Ξαναβρεθήκαμε στις Σέρρες και μετά ήρθε αυτό το γεγονός που μας…».

Ελένη Ουζουνίδου

Η Ουζουνίδου αποκαλύπτει άγνωστο περιστατικό από συνεργασία της με τον Φιλιππίδη

Η ηθοποιός Ελένη Ουζουνίδου παραχώρησε δηλώσεις στο Πρωινό, με αφορμή την επιστολή τον 343 καλλιτεχνών κατά του Αλέξη Κούγια. Ακόμη, αναφέρθηκε και στο πώς ένιωσε όταν άκουσε τις καταγγελίες για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη, για τον οποίο μίλησε έξαλλη η δικηγόρος του για δημοσιεύματα που κυκλοφορούν.

«Είχε χαρεί το μεγαλύτερο κομμάτι του καλλιτεχνικού χώρου, όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης έγινε διευθυντής στο Εθνικό Θέατρο, ένας νέος άνθρωπος, ξέραμε ότι είναι εγγράμματος και ότι ήρθε για καλό. Εξεπλάγην όταν άκουσα για τις καταγγελίες, αλλά μετά κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά» ανέφερε αρχικά η Ελένη Ουζουνίδου.

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί σε μία θεατρική παράσταση, η Ελένη Ουζουνίδου σημείωσε πως «η συνεργασία μας ήταν πολύ καλή. Με σκηνοθέτησε μία φορά, αλλά έβλεπα ότι είχε υπερβολικές αντιδράσεις και του έβγαινε ένας θυμός και μία περίεργη και έντονη συμπεριφορά σε άλλους ανθρώπους. Θυμάμαι μία φορά ότι σηκώθηκα και έφυγα από την πρόβα. Είδα φόβο και μία τρομοκρατία που δε μου άρεσε καθόλου. Το εντόπισα, το είπα και σηκώθηκα κι έφυγα από την πρόβα.

Τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης από τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν είχαν φτάσει στα αφτιά μου. Επειδή γνωρίζω τις κοπέλες που είναι τα θύματα, καταλαβαίνω ότι κάτι έχει γίνει. Έχω μιλήσει μαζί τους και μου περιέγραψαν με λεπτομέρειες τα συμβάντα».