Ironman 70.3 Vouliagmeni Greece: Συμμετείχε ο Θοδωρής Μαροσούλης - Άβαφη αγκαλιά με την κόρη τους η Ελεονώρα Μελέτη στις εξέδρες

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
 Ironman 70.3 Vouliagmeni Greece: Συμμετείχε ο Θοδωρής Μαροσούλης - Άβαφη αγκαλιά με την κόρη τους η Ελεονώρα Μελέτη στις εξέδρες

Ένας αγώνας για γερό στομάχι και ανθρώπους με ατσάλινη θέληση, όπως υποδηλώνει το όνομά του. Η φετινή κορυφαία τριαθλητική διοργάνωση Ironman 70.3 Vouliagmeni Greece σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών από όλο τον κόσμο, με πάνω από 1.600 αθλητές να δίνουν σκληρή μάχη στη θάλασσα και στη στεριά.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες βρισκόταν και η τριάδα «Αίολος», αποτελούμενη από τους Άλκη Κυνηγάκη, Κωνσταντίνο Γκελαούζο και Θοδωρή Μαροσούλη, που ήταν η πρώτη ομάδα που τερμάτισε στον αγώνα, ενώ από το κοινό δεν μπορούσε να λείπει η σύζυγος τού θεατρικού παραγωγού, Ελεονώρα Μελέτη, αγκαλιά με την κόρη τους Αλεξάνδρα.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Για 3 ώρες και 47 λεπτά οι τρεις άντρες τα έδωσαν όλα τερματίζοντας μαζί, αφού πρώτα «έγραψαν» 2 χιλιόμετρα κολύμβησης, 21 χιλιόμετρα τρέξιμο και 90 χιλιόμετρα ποδήλατο αντίστοιχα. Η παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει τον μεγάλο θαυμασμό στο πρόσωπο του αγαπημένου της για τις αθλητικές του επιδόσεις, καθώς και για την ανελλιπή συμμετοχή του σε διοργανώσεις Ironman, παρά τα εκάστοτε προβλήματα τραυματισμού. Ενδεικτικό της μεγάλης τους αγάπης είναι πως, αμέσως μετά την απονομή των βραβείων, ο Θοδωρής Μαροσούλης έτρεξε αμέσως στο πλευρό τους, ενώ φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την κόρη του.

Η οικογένεια Μαροσούλη στο Ironman

Ironman 70.3 Vouliagmeni Greece

Ironman 70.3 Vouliagmeni Greece Μαροσούλης Μελέτη

Ο αθλητισμός τούς ενώνει

Πέρα από την αγάπη για το θέατρο, τους ένωσε και η αγάπη τους για τον αθλητισμό. Στο θέατρο πέρασαν χρόνια για να συνεργαστούν, με την πρώτη καλλιτεχνική συνύπαρξή τους να γίνεται φέτος στην παράσταση «Τέλειοι ξένοι», όπου η Ελεονώρα Μελέτη κάνει την απόδοση του ξένου κειμένου και ο Θοδωρής Μαροσούλης την παραγωγή. Στον αθλητισμό, ωστόσο, ταίριαξαν από την πρώτη στιγμή και συχνά θα τους βρούμε στην παραλία να ασχολούνται με τα αγαπημένα τους θαλάσσια σπορ (δείτε εδώ αποκλειστικές τους φωτογραφίες την ώρα που κάνουν windserf).

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 26/10, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ