«Γεννήσαμε, γεννήσαμε επιτέλους» - Η Ανθή Βούλγαρη ανακοίνωση τα ευχάριστα στον αέρα του Κοινωνία ώρα Μega

«Πολλά συγχαρητήρια, τον έζησα από κοντά τον τοκετό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Γεννήσαμε, γεννήσαμε επιτέλους» - Η Ανθή Βούλγαρη ανακοίνωση τα ευχάριστα στον αέρα του Κοινωνία ώρα Μega

Μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση έκανε η Ανθή Βούλγαρη στον αέρα της εκπομπής της, Κοινωνία ώρα Mega και όλοι οι συνεργάτες της της ευχήθηκαν με τα καλύτερα λόγια για το θαύμα που ζει η οικογένεια της.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος έγινα θεία για πρώτη φορά, αφού η αδερφή της έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και η οικογένεια της πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Μάλιστα, πριν μερικούς μήνες παντρεύτηκε με θρησκευτικό (δείτε πλάνα από το γάμο).

«Έγινα θεία, γεννήσαμε, γεννήσαμε επιτέλους», φώναξε η Ανθή Βούλγαρη στο πλατό της εκπομπής, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να συμπληρώνει: «Παραμονή του Αγίου Δημητρίου ήρθε το νέο μέλος στην οικογένεια Βούλγαρη, η αδερφή της γέννησε».

Οι λεπτομέρειες της Ανθής Βούλγαρη για τον ερχομό του ανιψιού της

«Πολλά συγχαρητήρια, τον έζησα από κοντά τον τοκετό. Έσπασα τα νεύρα στη μάνα μου και σε όλους, είχα αγωνία. Εντάξει δεν χρειάζεται να με λέει και Θεία, ας με φωνάζει Ανθή, θα είμαι πολύ cool θεία, χαλαρή, έχω πάρει ήδη τα πρώτα του παιχνίδια», ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη.

Αυτοί είναι οι γονείς της

Η Ανθή Βούλγαρη είναι μια από τις πολύ καλές Ελληνίδες γυναίκες στο χώρο της ενημέρωσης και γενικότερα έχει καταφέρει μόνη της να χαράξει ένα αξιοπρεπή δρόμο. Όσο καλά είναι στα επαγγελματικά της άλλο τόσο καλά δηλώνει και στην προσωπική της ζωή μιας και οι γονείς της και ο σύζυγος της είναι πάντα στο πλευρό της, ειδικά στην περιπέτεια της υγείας της.

Πολλές πληροφορίες για τους γονείς της δεν έχουμε, ωστόσο η φωτογραφία από τον ονειρικό γάμο της στον Βόλο μαρτυράει την πολύ καλή σχέση τους αλλά και το πόσο αξιοπρεπείς άνθρωποι φαίνονται. Η δε μαμά της είναι εντυπωσιακή και η ομοιότητα με την Ανθή είναι μεγάλη.

Ανθή Βούλγαρη