Επιβεβαίωσε το Youweekly.gr: Μπαμπάς για πρώτη φορά γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

Δεν δίστασε να το αποκαλύψει επιτέλους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Όπως φαίνεται σαν "βόμβα" σκάνε κατά καιρούς οι ανακοινώσεις από άτομα της εγχώριας showbiz πως πρόκειται να γίνουν γονείς. Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εδώ στο YouWeekly.gr πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Φυσικά, όπως είναι λογικό ο ίδιος πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς περιμένει πως και πως να αγκαλιάσει τον καρπό του έρωτά του. Ο λόγος για τον Σάκη Αρσενίου όπου πριν από λίγα λεπτά τον είδαμε να παραχωρεί συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» όπου δεν δίστασε να μιλήσει για πρώτη φορά για το χαρμόσυνο νέο.

Τόσο ο ίδιος όσο και η αγαπημένη του σύντροφος, Λαμπρινή Πλεύρη "πετούν" από την χαρά τους. Μάλιστα, σε ερώτηση που δέχτηκε από την δημοσιογράφο της εκπομπής αν είναι στα πλάνα τους και ο γάμος ο ίδιος δεν δίστασε να πει πως είναι κάτι που σκέφτονται. Ωστόσο, τόνισε χαρακτηριστικά πως μέχρι στιγμής δεν ξέρουν το φύλο του μωρού τους.

Οι δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού

Ποια είναι η κούκλα σύντροφος του Σάκη Αρσενίου που περιμένει το παιδί του

Μπορεί να μην γνωρίζουμε αρκετά για την σύντροφο του γνωστού τραγουδιστή, Σάκη Αρσενίου. Ωστόσο, η Λαμπρινή Πλεύρη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media σύμφωνα με την αναζήτηση που κάναμε.

Συγκεκριμένα, η ίδια έχει γενέθλια στις 9 Ιουλίου, είναι 23 ετών και εργάζεται ως γυμνάστρια. Φυσικά, η εξωτερική της εμφάνιση τα λέει όλα καθώς είναι άκρως εντυπωσιακή ενώ διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα το οποίο δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητο.