Σάκης Αρσενίου και Λαμπρινή Πλεύρη: Η πρώτη φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τόσο ο Σάκης Αρσενίου όσο και η σύντροφός του, Λαμπρινή Πλεύρη καθώς όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εδώ στο YouWeekly.gr το ερωτευμένο ζευγάρι πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς αφού η 23χρονη είναι έγκυος.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης (26/10) μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή όπου "έσπασε" την σιωπή του για πρώτη φορά και μίλησε για τον ερχομό του παιδιού του. Όπως είναι λογικό δεν μπορούσε να κρατήσει την χαρά του μιας και περιμένει πως και πως να το κρατήσει στην αγακαλιά του.

Από την άλλη, η Λαμπρινή Πλεύρη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες η ίδια είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στο instagram όπου η φουσκωμένη της κοιλίτσα είναι ολοφάνερη. Το μόνο που θα πούμε εμείς είναι, με έναν πόνο!

Η φουσκωμένη κοιλίτσα της συντρόφου του Σάκη Αρσενίου

Με φουσκωμένη την κοιλίτσα η σύντροφος του Σάκη Αρσενίου

Ποια είναι η κούκλα σύντροφος του Σάκη Αρσενίου που περιμένει το παιδί του

Μπορεί να μην γνωρίζουμε αρκετά για την σύντροφο του γνωστού τραγουδιστή, Σάκη Αρσενίου. Ωστόσο, η Λαμπρινή Πλεύρη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media σύμφωνα με την αναζήτηση που κάναμε.

Συγκεκριμένα, η ίδια έχει γενέθλια στις 9 Ιουλίου, είναι 23 ετών και εργάζεται ως γυμνάστρια. Φυσικά, η εξωτερική της εμφάνιση τα λέει όλα καθώς είναι άκρως εντυπωσιακή ενώ διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα το οποίο δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητο.